Home

VESTI

Vodimo vas na Jay Lumen-a VEČERAS!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Jay Lumen-a VEČERAS!Ostalo je još samo nekoliko sati do PLAY žurke na kojoj će večeras u Magacin Depou nastupiti Jay Lumen uz domaću podršku Nemanje Vanovića, Manche&Mark Panica i Nexija.

  

Jay Lumen je jedan od najtalentovanijih DJ-eva i producenata mlađe generacije techno artista u Evropi. Ovaj nepobitni talenat poreklom je iz Mađarske, a trag na svetskoj sceni ostavio je uspešnim izdanjima za neke od najjačih etiketa današnjice, kao što su Drumcode, Saved i 100% Pure.

 

Za one koji još uvek nisu nabavili svoje karte, u toku su dve sjajne akcije, a karte su u prodaji  na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

Da podsetimo – karte su u pordaji po regularnoj ceni od 990 RSD, ali su aktuelne i dve akcije po kojima možete kupiti karte po povlašćenim cenama. Akcija “3 + 1” omogućava vam da za svake kupljene 3 karte četvrtu dobijete gratis, a akcija “Jedna karta dve žurke” predstavlja jedinstvenu priliku da po ceni od 1190 RSD kupite kartu za PLAY by JAY LUMEN, ali i za predstojeću PLAY žurku 22. aprila, na koju nam dolazi miljenik srpske publike Oxia.

 

 

 

 PLAY by Jay Lumen: Još samo 5 dana do žurke u Depou

PLAY by Jay Lumen: Još samo 5 dana do žurke u Depou

 

 

Na njegovo pozicioniranje najviše su uticale izuzetne producentske veštine, ali i priznanja za najboljeg underground DJ-a, koje mu je tri godine za redom dodeljivao Ballantine’s Music Awards. Ono što se očekuje od Lumena je svakako groovy, pulsirajući i raznoliki DJ set, a ne sumnjamo da će kao i uvek uspeti da “diše” u istom tempu sa domaćom publikom. 

 

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PLAY BY JAY LUMEN".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}