Home

VESTI

Vodimo vas na James Zabiela event u Subotici!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na James Zabiela event u Subotici!Šestu klubsku sezonu The Code će začiniti gostovanjem ovog upečatljivog dj-a kojeg, koliko publika obožava zbog harizme i muzičko tehničke virtuoznosti , toliko ga kolege respektuju.

James Zabiela puni stadione, festivalske arene širom planete, te je prava čast i privilegija imati ga u našem klubu i to u subotu veče!

 

Svi koji nisu iz Subotice karte mogu kupiti na gigstix prodajnim mestima ili on line na www.gigstix.com, a naši sugrađani u The Code-u svaki dan u nedelji od 8-24h.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime i prezime, broj mobilnog telefona i broj lične karte) i da u subject emaila napišu:"JAMES ZABIELA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

LINE UP @ The Code

 

JAMES ZABIELA

Minimalistic

Needle

Nikola Batrić

 

Vodimo vas na James Zabiela event u Subotici!

Vodimo vas na James Zabiela event u Subotici!

 

 
James Zabiela – Rođen je 07. avgusta 1979. u Velikoj Britaniji. Trenutni je rezident u “elektronskoj Meki“ SPACE na Ibici. Njegova muzika je fuzija breakbita i housea. Poznat je po svojoj veštini na gramofonima, intenzivnom koriščćenju lupova i efekata, kao i Ableton live instrumentima.

 

Proslavio se 2000. godine na Muzik Magazinovom Bedroom Bedlam takmičenju i od tada je potpisnik Sashine Excession agencije.

 

2003. osniva svoju etiketu Hearing Aid i sve do dana današnjeg oduševljava masu, puni je energijom i entuzijazmom. Želimo mu od srca da traje još dugo dugooooo!

 

 

1190rsd – od 06.12. do 14.12.
1500rsd – 15.12. na vratima kluba (ukoliko ostane karata!)

BROJ KARATA JE OGRANIČEN!

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}