Home

VESTI

Vodimo vas na Jam od šljiva

No Comments Vodimo vas

Jam od šljiva Dodela prvih srpskih Hip Hop nagrada u organizaciji Recognize Crew-a, nagrade za najbolje grupe i pojedince u svim elementima Hip Hop kulture, plus nagrade za životno delo u okviru kulture.

Ceo program je zamišljen tako da približi prave vrednosti hip hop kulture: peace love unity and having fun. Glasanje za hip hop nagrade će biti preko oficialne facebook stranice, i ekipe odnosno solo umetnici sa najviše glasova će dobiti nagrade. Veče hip hop kulture na najvišem nivou.

 

Nastupaju: Juice, Vox, Voke, Bdat Dzutim, Ill G
Dj’s: Coldie, Rokam, Vojkanskee

Bboy battle 7 to smoke 2 guns up

Ulaz 400 rsd. Početak od 19h.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JAM OD ŠLJIVA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 Jam od šljiva

Jam od šljiva

  

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}