Home

VESTI

Vodimo vas na It’s A Dubstep Thing 10

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na It's A Dubstep Thing 10“It’s A Local Thing!” je deseti nastavak serijala žurki "It’s A Dubstep Thing" koji će biti održan u subotu 4. februara u Kulturnom centru “Grad” u Beogradu. Orjentisan ka domaćoj alternativnoj muzičkoj sceni sa naglaskom na dubstep, grime, dub, reggae, garage, funky…

Prvi put u okviru “It’s A Dubstep Thing!” žurki će nastupati Jackie Dagger, dj i producent iz Novog sada, host radio emisije RMNG Show i Irie Revolution, dvojac iz Novog Sada koji prezentuju različite sound system stilove bazirane na jamajčanskoj i britanskoj muzici. 

 

U njihovim setovima možete čuti izdanja roots reggae, roots dancehall i rub-a-dub zvukova, preko heavyweight dub-a, pa sve do dubstep-a. Zatim, tu su Flip i MKDSL, beogradski DJ-jevi i producenti, osnivači popularne emisije “Idemo na Mars“ na radiju B92.

Rahmanee, najpopularniji domaći drum ‘n’ bass dj i producent, će se ovaj put prezentovati kroz dubstep zvuk, a Rebel B, rezidetnt žurki pod nazivom “Borba Titana” u Francuskoj sobarici, će vam isporučiti subotnju dozu tvrdog dubstepa. I na kraju tu je prva dama domaće dubstep scene Djashttown Queen koja sa Rasheed-om i Necone-om čini “It’s a Dubstep thing” crew.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ITS A LOCAL THING!".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Cena karte za ovaj događaj iznosi 300 dinara, a uz svaku kupljenu kartu se dobija promo CD sa miksom koji je DJ Plastician ekskluzivno snimio za "It’s A Dubstep Thing!".

Chris Reed, poznatiji kao Plastician, je grime i dubstep DJ i producent iz Velike Britanije. Zajedno sa Mala-om, Benga-om, Skream-om, Hatcha-om i drugima, smatra se za pionira dubstep scene i jedan je od najzaslužnijih za popularizovanje i širenje ovog muzičkog pravca.

Plastician je postao popularan zahvaljujući učešću u Rephlex Grime kompilaciji i velikoj slušanosti njegove radio emisije na Rinse FM-u. Pored toga, svoju muziku je izdavao za jake producentske kuće poput Rephlex Records, Soulja, Road, Southside Dubstars… Sarađivao je sa zvučnim imenima UK scene poput Wiley-a, Skepta, M.I.A, Kosheen… Njegov stil spaja istočno-londonski grime i južno-londonsku dubstep scenu.

 

 

 It's A Dubstep Thing, Volume 10

It's A Dubstep Thing, Volume 10

 

Plastician vodi izdavačku kuću Terrorythm Recordings za koju izdaju Joker, Om Unit, Crissy Criss, Maniac… Godinama unazad, jedan je od headlinera Outlooka, najvećeg muzičkog festivala orjentisanog ka bass kulturi. Takođe, domaća publika imala je priliku da ga čuje 2010. godine na main stageu EXIT festivala u Novom Sadu, zajedno sa DJ CHEF-om, prvim gostom “It’s A Dubstep Thing” serijala.

It's A Dubstep Thing! volume 10
Subota 4. februar 2012. Kulturni centar "Grad", Beograd

23.00 – 00.30 • Rasheed & Necone
00.30 – 01.00 • Jackie Dagger
01.00 – 01.30 • Flip
01.30 – 02.00 • Irie Revolution
02.00 – 02.30 • Rahmanee
02.30 – 03.00 • Djashttown Queen
03.00 – 03.30 • MKDSL
03.30 – 04.00 • Rebel B

Cena karte 300 rsd + free promo CD mixed by DJ Plastician

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}