Home

VESTI

Vodimo vas na Indie-Go! event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Indie-Go! eventJoš jedan petak, još jedna prilika za đuskanje uz najlepše indie hitove. U ovoj uzbudljivoj indie večeri muziku će za vas birati standardni Indie-Go! tim, što znači da možete da očekujete sve, od new wave-a do nu rave-a i od indie-popa i rocka do twee i jangle pop-a.

Indie-Go DJs u punom izdanju – Zorana, Pown, Limma, Dexter će vas tokom šest sati u Gun Club-u, svako na svoj način, provesti kroz sve ono što je dobro u muzičkom indie svetu i jos ponečemu, a to znaci da će biti muzike za njihanje, skakanje, pevanje…

 

Ulaz je besplatan do 23h, a posle toga je 100 dinara. Vrata kluba u Miloša Pocerca 10 se otvaraju u 22h.

Indie-Go! veče alternativne i indie muzike na beogradskoj klupskoj sceni postoji već skoro 15 godina. Osnovni princip pri odabiru repertoara se zasniva na indie pop i rocku, ali i svim sličnim muzičkim pravcima.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"INDIE-GO!".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Put do dekova i mikseta su, ipak, uvek uspeli da pronađu i novi pravci koji su se u svetu postepeno uklapali u šire shvatanje indie zvuka, poput poslednjih godina popularnih nu rave-a, indietronike i dance-punk-a, ali ne zaboravljajući i ne izostavljajući indie korene u obliku numera new wave, madchester, C86, twee ili shoegaze izvođača.

Indie-Go! tim je bio rezident u brojnim beogradskim klubovima. Ono što je sve vreme karakterisalo njihove muzičke večeri i noći jeste insistiranje na uvek novom.

 

 

Indie-Go! DJs ekipno u klubu Gun

Indie-Go! DJs ekipno u klubu Gun

 

Sadašnji DJ tim se sastoji od 4 stalna člana (Limma, Pown, Dexter, Malisha), i jednog pridruženog – Zorana (iz indie DJ dua Dept Of Forgotten Songs).

 

Od 2008. godine party ima i svog “elektonskog brata”- veče Indie-Goes-Tronic – koga organizuje i vodi jedan od osnivača Indie-Go iz 1996, DJ Volta Johntra i koje je okrenuto nezavisnoj elektronskoj muzici.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}