Home

VESTI

Vodimo vas na Idemo na Mars, KC GRAD

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Idemo na Mars, KC GRAD Idemo na Mars zabave su napajane inkarnacije popularne radio emisije koja već godinama jača uticaj alternativne scene u regionu.

Uporedo sa etrom radija B92, KC GRAD postaje dom savremene muzike i lokalnih talenata.

Ulaznice 150 dinara do ponoći, posle ponoći 250 dinara.

Subota, 14. Januar 2012. godine u 23h, Kulturni centar GRAD

Idemo na Mars:

DJ setovi: Inje, MKDSL & Flip
Perkusije: Akash Bhatt

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"IDEMO NA MARS, KC GRAD".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Idemo na Mars, KC GRAD

Idemo na Mars, KC GRAD

 

 

Idemo na Mars, KC GRAD, facebook event

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}