Home

VESTI

Vodimo vas na “Gradski klinč” u KC Grad!

No Comments Vodimo vas

Gradski klinč - Vatra vs Mystic StylezVečeras Vatra i Mystic Stylez će se boriti za titulu najbolje žurke u Gradu u rep/footwork kategoriji. Ozvučenje pojačano, prostor preuredjen, sve je spremno za soundclash meseca!!!
 
U crvenom uglu tim Vatre predstavljaće:  byp_, 50 grass, Fake Casual i Inspektor”. Iz tima Vatre poručuju: “Bez neke preterane "beogradske", šatro, ozbiljnosti. Samo zabava u klubu! Ostalo nas zapravo uopste ne zanima. Bez priče da li je to kvalitetna muzika ili ne, zabavna je. To je bitno. To je cilj."

 

U plavom uglu Mystic Stylez kolektiv predstavljaju: Felonezy, Jackie Dagger i Stevi Visper.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GRADSKI KLINČ".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

“Mystic Stylez za ovo veče interesovanje usmerava isključivo u jednom pravcu, bilo da je u pitanju hardcore grime iz istočnog Londona, zvuk novonastalih ghetto dance podpravaca koji tek pronalaze svoju publiku ili neka očigledna produkcija koju možete čuti i na radiju – selekcija će biti sačinjena od čistih bengera. I zapamtite – "if the song is nice we play it twice"

Dođite i navijajte za svoj tim!

Cena karte 300 din

 

 

 Gradski klinč - Vatra vs Mystic Stylez

Gradski klinč – Vatra vs Mystic Stylez

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}