Home

VESTI

Vodimo vas na Gary Beck event!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Gary Beck event!Pet dana pred svoj prvi nastup u Beogradu, jedan od najtraženijih producenata i DJ-eva aktuelne elektronske muzičke scene, obećava publici neviđeni techno gruv. U okviru jesenje sezone Lucky records žurki, uz tradicionalnu podršku Hainekena, Gary Beck nastupiće pred 2000 ljudi u petak 03. oktobra u Assimilu, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3.
    
S obzirom da prvi put nastupa u Beogradu, Gary Beck ističe da je veoma uzbuđen zbog dolaska i ujedno najavljuje spektakularan provod.

 

”Jako sam uzbuđen što prvi put dolazim U Beograd. Imao sam priliku da čujem od drugih DJ-eva da je srpska publika jedna od najboljih na svetu. Očekujem ludnicu i daću sve od sebe da u petak opravdam poverenje beogradskih klabera.”

 

Od kada se njegova traka ”Consumed” našla na čuvenoj etiketi Richie-ja Hawtin-a (Minus label), Gary Beck je izgradio reputaciju svetskog superstara što dokazuju njegovi stalni angažmani  širom Evrope, Amerike, Azije na svetski poznatim festivalima i najpopularnijim klubovima, poput kultnih berlinskih Tresor-a i Berghain-a, kao i neizostavne Amnesia-e na Ibici. Vlasnik je i etikete BEK audio.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GARY BECK".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Publika će pored nastupa Gary Becka, imati priliku da čuje i vrhunske domaće i regionalne izvođače koji će pružiti dostojnu podršku zvezdi večeri. Do ranih jutarnjih časova za DJ pultom smenjivaće se dobro poznati Dejan Milićević koji nakon više od 80 EP-eva i 2 uspešna albuma, od 2013. stoji iza lejbla Tit0 (Tit Zero Recordings),a prvo izdanje  obeležio je legendarni DJ Rush iz Čikaga.

Ispred Lucky Light Records-a, nastupiće mladi producent i DJ Speedy, koga pored velikog broja zakazanih gostovanja čeka i nastup u čuvenom klubu Sugarfactory u Holandiji. Trenutno radi na promociji „Lucky Light Ltd“, prve domaće etikete koja će okupiti poznata imena svetske tehno scene, kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Alexander Kowalski, Mark Broom, Gary Beck, Marko Baily, Joel Mull i Petar Dundov.

 

 

 Gary Beck obećava neviđeni techno party!

Gary Beck obećava neviđeni techno party!

 

 

Hrvatsku muzičku scenu predstavljaće Pero Fullhouse, u čijoj karijeri dugoj preko 20 godina, se izdvaja žurka koja važi za jedan od najvećih događaja hrvatske klupske scene,  na kojoj je nastupio Carl Cox,  na Splitskoj Rivi.

Za warm up zaduženi su domaće snage Mihajlo i Alexandar Ivković.

 

Sledeći kontingent ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, je u prodaji po ceni od 1090 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

I ovog puta, Heineken će svojom globalnom kampanjom o odgovornom konzumiranju “Dance More, Drink Slow” podsticati sve posetioce da više plešu i sporije piju, ističući da se i kroz umereno konzumiranje može uživati u klabingu i odličnoj muzici.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}