Home

VESTI

Vodimo Vas na “funk na steroidima”

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na "funk na steroidima"Jedan od najpoznatijih di-džejeva i producenata na Nu Funk sceni današnjice, Basement Freaks nasutpiće u klubu Monsun u petak 15. aprila. Publiku čeka veče puno najnagruvanijih traka za đuskanje i skakanje jer šta drugo očekivati od čoveka čiju muziku opisuju kao “funk na steroidima”.
    

Iza pseudonima Basement Freaks stoji Jorgos Fotiadis, koga su svetski muzički magazini proglasili “najvrednijim čovekom u funk muzici”.
   

To nije bez razloga, ovaj multitalentovani muzičar iza sebe ima 10 izdatih vinila, dva albuma, više od 15 zvaničnih remiksa i beskonačan broj digitalnih izdanja, a takođe svira gitaru, bas i bubnjeve. Nastupao je na šest kontinenata, a osim u klubovima, nezaobilazan je izvođač najvećih svetskih festivala kao što su Glustonbury, Fabric London, Shambala i mnogi drugi.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BASEMENT FREAKS".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ovaj di-džej i producent izdavao je muziku za najprestižnjije funky breaks etikete kao što su Jalapeno Records na kome se našao i njegov najnoviji album “Time Machine”, Ghetto Funk, Goodgroove, Wack, Breakbeat Paradise, ESL, Air Recordings, Bombstrikes i Bombastic Jam koji je njegova etiketa. 

 

 

 Vodimo Vas na "funk na steroidima"

Vodimo Vas na "funk na steroidima"

 

 

Basement Freaks je već bio gost Monsuna, a takođe je nastupao i na popularnom party brodu Povetarac, i oba puta je priredio žurke koje se i dan danas prepričavaju. Evo šta poručuje pred svoj nastup u petak:

“Oba puta u Beogradu imao sam sjajnu publiku. S obzirom da sam poreklom iz Soluna umem da osetim i razumem taj vajb i uzbuđenje publike sa Balkana. Kada je muzika dobra, ljudi lakše izraze sebe, a to je uvek dobar osećaj kada ste na dobroj žurci. Publika u Monsunu i ovog puta može da očekuje dobru party muziku svih muzičkih stilova.”
 

Ovom funk genijalcu, domaća podrška biće majstori dobrog provoda Me-High-Low i Worke.

 

 

Vodimo Vas na "funk na steroidima"

Vodimo Vas na "funk na steroidima"

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}