Home

VESTI

Vodimo vas na film “X-Men: Prva klasa”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na film "X-Men: Prva klasa"Saznajte šta se dogodilo pre nego što su postali Profesor X i Magneto u filmu "X Men: Prva klasa".

Pre nego su Čarls Ksavijer i Erik Lenšer promenili imena u Profesor X i Magneto, bili su dva mladića u potrazi za moćima. Pre nego što su postali neprijatelji, bili su najbliži prijatelji, koji su sa ostalim mutantima pokušavali da zaustave najveću svetsku pretnju.

 

Rat između njih, pretvara se u nezaustavljivi rat između Magneto Bratstva i sledbenika Profesora X, X-Men.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom MegaCom Film vas vodi na ovu projekciju u petak, 10. juna, Dom sindikata, 18:30h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"X-MEN: PRVA KLASA".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan filma, za svaki pojedinačni film, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Glavne uloge tumače James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence  i drugi. "Prvu klasu" režirao je Matthew Vaughn.

Film je u domaće bioskope stigao 2. juna, saopštio je MegaCom film.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=9RIa5J-DNSg|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

X-Men: First Class Movie Trailer Official

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}