Home

VESTI

Vodimo vas na Ewox & Tamarinsky event u KC Grad-u!

No Comments Vodimo vas

EWOX & TAMARINSKY27. Aprila EWOX & TAMARINSKY nastavljaju svoj pohod na beogradske klubove! Ovoga puta Kulturni centar GRAD, zajedno sa svojom baštom, naći će se na udaru najsvežijih tjunova sa njihove top underground plesne liste!

 

Do sada nisu ostavili nikoga ravnodušnim, a na ovaj veliki party dolaze samo sa jednim ciljem, a to je da vas obore sa nogu!

 

Ko je spreman na ovaj izazov, neka skupi dovoljno hrabrosti i pojavi se na njihovom B2B nastupu i proba da ostane na svojim nogama!
 
Ulaz je besplatan do ponoći, a za sve one hrabre ljude koji se budu dvoumili do ponoći cena karte je 200 RSD.
 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"EWOX & TAMARINSKY".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Subota, 27/04/2013, 23h, Kulturni centar GRAD
Brace Krsmanovic 4

EWOX & TAMARINSKY – All Night Long!!!
 

 

 EWOX & TAMARINSKY

EWOX & TAMARINSKY

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}