Home

VESTI

Vodimo vas na ETNICA event u Novom Sadu

No Comments Vodimo vas

ETNICA, Max Lanfranconi u Novom Sadu

ETNICA, Max Lanfranconi nastupiće u Novom Sadu u hali Spens, klub Amnesia u subotu 12. novembra, uz domaću podršku: Luka (Brooka Musica), Anta (Save The Rave), Pura (Save The Rave, Zen.IT Galaxy).

Više od deset godina iskustva u produkciji savremene dance elektronike, u radove projekta ETNICA utkalo je jedinstvenu, elegantnu raznosvrsnost i moćnu muzičku harizmatičnost.
 

Ono po čemu je ovaj projekat prepoznatljiv jesu vrhunski nastupi uživo kao i kultni albumi i nezaboravni hit-singlovi.

 

Uz neprestanu inovaciju zvuka i perspektivu koja ne poznaje granice, ETNICA stalno iznalazi nove puteve ka pružanju neponovljivog iskustva i podizanju prašine na svakom podijumu na koji stupi.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ETNICA".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Maks Lanfrankoni, čovek iza projekta ETNICA, rođen je u Italiji gde je po milanskim house žurkama započeo DJ karijeru.

Od 1997. godine živi i vrti elektroniku na Ibici.

 

Zahvaljujući svojoj ljubavi prema dance muzici i talentu za uzburkivanje podijuma, pojavljivao se na mnoštvu renomiranih festivala kao i po svetski poznatim klubovima. 

 

 

 ETNICA, Max Lanfranconi u Novom Sadu

ETNICA, Max Lanfranconi u Novom Sadu

 

Do danas je sarađivao na produkciji sedam albuma i mnogobrojnih singlova koji su se našli kako na poznatim tako i underground kompilacijama.

Vlasnik je Etnicanet izdavačke kuće na Ibici, a uz Lenija Krarupa i suvlasnik novoosnovane kuće pod nazivom Finca Records.

Trenutno radi na projektima Etnica, Pleiadians i Latin Alliance koji su naišli na fantastične reakcije publike na Ibici.

 

Karte za ovaj dogadjaj mozete naci na svim "Eventim" prodajnim mestima sirom Srbije ili online www.eventim.rs

Prvih 100 karata po promo ceni od: 500 RSD! Drugi kontigent: 750 RSD!

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}