Home

VESTI

Vodimo vas na EDIT:TEHNO u klub Gun!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na EDIT:TEHNO u klub Gun! U subotu 13. aprila 2013. godine, održaće se EDIT:TEHNO party u klubu Gun (Miloša Pocerca 10, 11000 Beograd).

Ideja večeri je promocija kvalitetne muzike, primena novih tehnika nastupa u klubskoj sredini i prikaz muzičke i tehnološke evolucije koja se dogodila u techno zvuku tokom godina do danas.

Ono čemu ostajemo verni je energija Techna, kao ultimativnog plesnog doživljaja.

 

Ovoga puta na staroj novoj lokaciji u prostoru kluba Gun cele noći bićete u prilici da slušate rezidente večeri ekipu CONCRETE DJz.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"EDIT:TEHNO".

Rok za slanje mailova je do petka 12. aprila 2013. godine, najkasnije do 19h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 EDIT:TEHNO u subotu u klubu Gun!

EDIT:TEHNO u subotu u klubu Gun!

 

 

Start 23h. Cena karte 300 dinara. Lokacija: Miloša Pocerca 10, Klub Gun (ex Bullet).

 

EDIT:TEHNO at klub Gun, subota 13. april, facebook event
EDIT:TEHNO, facebook stranica
EDIT:TEHNO/mixcloud

CONCRETE DJz, facebook stranica

 

 

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}