Home

VESTI

Vodimo vas na Easy Tiger u KC Grad

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Easy Tiger u KC GradNakon veoma uspešnog događaja koji smo organizovali u februaru ove godine u Kulturnom centru GRAD, Body & Soul Bookings u saradnji sa Ice Watch-om predstavlja još jednu specijalnu žurku za sam kraj 2012. godine, pod nazivom “Easy Tiger”.

 

Ovog puta imamo priliku da ugostimo jednog od glavnih predstavnika nove slovenačke DJ scene “Aneuria”, a pored njega za dobru atmosferu biće zaduženi Easy Tiger rezidenti Marko Nastić i Marko Milosavljević.

 

Takođe, pored rezidenata, imaćete priliku da čujete i najpoznatiju “DJ Damu” na ovim prostorima: “Tijanu T” kao i talentovanog Alexandra Ivkovića kao domaću podršku.

Aneuria, DJ i producent, jedan je od najpoštovanijih imena nove generacije Slovenačkih DJ-eva, sa već zavidnom internacionalnom karijerom i brojnim izdanjima na labelovima kao shto su Sleep Is Commercial, Recon Light i Vezotonik. Vlasnik je svoje nove izdavačke kuće “Gilesku Records” a stoji i ispred, sada već poznatih brendova “Colours” i “Katapult”. Poznat je po vrhunskoj veštini na gramofonima, kao i po muzički svestranom, ali vrlo dobro uklopljenom stilu.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"EASY TIGER".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

 Vodimo vas na Easy Tiger u KC Grad

Vodimo vas na Easy Tiger u KC Grad

 

Body & Soul Bookings & Ice Watch Presents Easy Tiger With:

LINE UP

Aneuria (Slovenjia)
Marko Nastic
Marko Milosavljevic
Tijana T
Alexandar Ivkovic

 

 Cena ulaznice 200 RSD

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata.

Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}