Home

VESTI

Vodimo vas na DJ Patife event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na DJ Patife eventDJ Patife je rođen i odrastao na muzičkoj klabing sceni u Brazilu, tačnije Sao Paulo-u. Njegov početak bio je u lokalnom hip hop bendu, a potom se krajem 90ih prebacio na jungle i drum’n’bass zvuk tako da je postao DJ pored jednog od svojih dobrih prijatelja DJ Marky-a.

Kao jedan od najpopularnijih brazilskih drum’n’bass DJeva, puštao je na Skolbeats, Brazilia Music Festival ali i na prestižnom Sonar Festivalu u Barseloni.

 

Kao producent, Patife je najbolje poznat po trci “Sambassim”, koju su puštali mnogi, Gilles Peterson, Laurent Garnier, Andy C…

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DJ Patife".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ova traka je takođe dobila nagradu “Best Dance Music Video” na MTV Video Music Awards u Brazilu.

Domaća podrška Side One i Rahmanee.
Cena Ulaza 300 dinara.

 

 DJ Patife

DJ Patife

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}