Home

VESTI

Vodimo vas na Disko Zoo Night

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Disko Zoo NightU petak 17. februara u KC Gradu "Disko Zoo Night"! Muziku puštaju Manjane, Fatboy, Hyde & Sick, i specijalni gost – DJ Fakir.

Pridružite se ovoj mladoj i neverovatnoj ekipi, koja uvek, ali uvek napravi odličan party, a ovoga puta imaju i specialnog gosta, DJ Fakira.

 

Vidimo se u KC Gradu 😉

 

MANJANE
Najmladji clan Disko Zoo ekipe sa svojih 20 godina iza sebe broji već gomilu house izdanja koja su imala odličan odziv na svetskoj sceni i bila podržana od imena kao što je Mark Farina i Kevin Saunderson. Osim matične kuće, njegove trake izdali su i lejblovi poput Gueshouse i Defected!

FATBOY
Fatboy je jedan od najstarijih članova Disko Zoo-a. Od 1997. godine je za DJ pultom i a osim toga autor je i nekoliko projekata koji su imali za cilj popularizaciju klubske scene i DJ kulture: radijska emisija “Clubnight”, Disko Zoo Thursday na CHFM-u… Osim toga piše i tekstove za domaće časopise i e-zine magazine koji se bave elektronskom muzikom, a u pripremi su i njegova prva izdanja. Krasi ga vrlo širok dijapazon house stilova kroz koje se provlače funk, dub i deep elementi.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DISCO ZOO NIGHT".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 
HYDE & SICK
Ekipa koju čine tri mlada beograđana koji se kriju iza naziva "Hyde & Sick" jedno je od najvećih osveženja na domaćoj House sceni! Uz nekoliko značajnih izdanja za Disko Zoo Records, Quanticman Records, Solid Beat i Masai Warriors ovi momci uspešno su debitovali i razvili svoj karakterističan i energičan produkcijski stil. Priključenjem ekipi Disko Zoo-a dodatno su proširili svoje prisustvo na izdavačkoj sceni kao i u klubovima širom zemlje!

and special guest:

DJ FAKIR
Gost Disko Zoo večeri u Kulturnom centru "GRAD" ovom prilikom bice DJ Fakir za kojeg ne treba posebna najava kada je domaća publika u pitanju! Ovaj "pionir srpskog rejva" poreklom iz Novog Sada je u igri još od 80-tih godina. Pod uticajem Detroita i Chicago house zvuka i Acid-a počinje sa organizacijom privatnih underground partija a zajedno sa DJ Z-em formira organizaciju "Noise Destruction" koja je i potpisnik kultnog hita "Laki Je Malo Nervozan". Za 20 godina na sceni nastupao je po celoj Srbiji i u mnogim zemljama u inostranstvu rame uz rame sa najvećim imenima svetske DJ scene, kako u klubovima tako i na festivalima. Njegov karakterističan stil koji koketira sa Deep i Tech elementima a za osnovu ima House dobro je poznat domaćoj publici već dugi niz godina!

 

 

Disko Zoo Night
Disko Zoo Night

 

 

DISKO ZOO NIGHT
with:

MANJANE
FATBOY
HYDE & SICK
and special guest: DJ FAKIR
ulaz: 200 din

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}