Home

VESTI

Vodimo vas na Derrick May event, Tube

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Derrick May event, Tube

Derrick May u noći pod nazivom High Tech Soul proslavlja 25 godina detroit techna u Tubu. Local support by Boža Podunavac & Dušan Kacarević.

Detroitski DJ i producent koji je testirajući granice duha elektronske muzike promenio zauvek formu iste. Klasičan Derrick-ov zvuk karakteriše pametan balans između perkusija, teških i bučnih zvukova sa toplim notama, sve to dobijeno iz vremena provedenog u Čikagu. 

 

May-ov lejbl Transmat je kuća njegovog najboljeg produkcijskog materijala od kojih su neke Nude Photo, Strings Of Life, Kaos, It Is What It Is… Transmant je izdao mnoge vrhunske techno singlove kao što su Stacez Pullen – Silent Phrase, Juan Atkins – Model 500, Carl Craig – Psyche. Derrick ima bookinge širom sveta i jako visok položaj kako među publikom tako i među kolegama.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Derrick May".

Rok za slanje mailova je na dan eventa, za svaki pojedinačni event, do 10:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Veče pod nazivom High Tech Soul: Creation Of Techno Music je povodom dokumentarnog filma koji prati koncepciju tehno muzike. Ovaj film kopa duboko u korene tehna kao i u kulturu grada, odgovarajući na pitanja kako i zašto je ova muzika došla iz Detroita. U ovom filmu učestvuju Juan Atkins, Derrick Maz, Kevin Sanderson, Eddie Fowlkes, Richie Hawtin i još mnogi inovatori koji su nastavili da podižu muziku na sledeći nivo.

Long Live Detroit Techno! Real Deal Klaberi, dođite da proslavimo!
Ulaz 500 dinara na vratima kluba.

 

 

High Tech Soul feat. Derrick May

High Tech Soul feat. Derrick May

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject stavite ime eventa (ili filma), a u nastavku maila upišete vaše ime i prezime kao i broj mobilnog telefona. Mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje karata od strane dobitnika, Muzički internet magazin, Clubbing.rs neće objavljivati spisak i imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}