Home

VESTI

Vodimo vas na Cristian Varela event!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Cristian Varela event!Cristian Varela, španski di-džej i producent, pred svoj beogradski nastup, zakazan za 14. jun, obećava mnogo energije, odličan tehno ritam i pozitivne vibracije. Na četvrtoj rođendanskoj „Lucky Records Showcase“ proslavi, uz podršku Heinekena, brenda koji je neraskidivo vezan za dobar elektro ritam, Varela najavljuje pravi spektakl za 2000 posetilaca iz Srbije i regiona.
 
Povodom predstojeće žurke koja će se održati u Assimilu, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, Varela poručuje svim domaćim klaberima: „Presrećan sam što ću opet videti moje prijatelje iz Srbije. Obećavam vrhunski provod i bolju žurku od prethodne. Vidimo se uskoro!“

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"CRISTIAN VARELA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Specijalno za ovu priliku, klub Assimil biće posebno preuređen. Enterijerom će dominirati masivni LED ekrani i najsavremenija rasveta, a laserski sistemi učiniće da posetioci osete atmosferu najboljih svetskih klubova. Pored nastupa Cristiana Varele, publika će imati priliku da prvi put čuje Italijana Luigija Madonnu i poznate regionalne i domaće di-džejeve koji će biti podrška zvezdi večeri. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati Mladen Tomić, koji dolazi iz Bosne i DJ Speedy, poznati domaći disk džokej i producent, a za warm-up biće zaduženi  Miloš Vujović i Kristina Lalić.

U znak solidarnosti povodom nedavnih događaja koji su zadesili mnoge gradove u Srbiji, polovina prihoda od prodatih karata, biće donirana u humanitarne svrhe za nastradale od poplava. Ulaznice, po ceni od 1190 dinara mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

 

 

 Varela obećava nezaboravan provod!

Varela obećava nezaboravan provod!

 

 

Uz Heineken, vodeći svetski premium brend i poruku „Dance more drink slow“, četvrto rođendansko okupljanje Lucky Records-a garantuje nezaboravan provod i ples do kasno u noć, u ritmu najbolje elektronske muzike.

Dobrodošli!

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}