Home

VESTI

Vodimo vas na “Atomic clubbing“ večeras

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na “Atomic clubbing“ večerasU klubu Atom će u okviru projekta “Atomic clubbing“ ovog petka (29.11) nastupiti čak pet domaćih disk džokeja.
 
Ova kombinacija domaćih umetnika će po prvi put raditi zajedno. Posle dužeg vremena pred Beograđanima će nastupiti Natasha, dama iz čuvenog dvojca Goya & Natasha, a tu su i back2back majstori iz Užica, Luku Vuković i Ivan Radojević.

 

Sa “domaćeg” terena tu su već dobro poznati Marko Vuković i Mandarina. Ulaz do ponoći je besplatan, a posle se naplaćuje 200 dinara.

 

NATASHA || FunPro4
MARKO VUKOVIC || SillyHeadz
LUKA VUKOVIC & IVAN RADOJEVIC || 031 Republic
MANDARINA || Evasive 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ATOMIC CLUBBING".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 Atomic clubbing se nastavlja uz DJ kvintet

Atomic clubbing se nastavlja uz DJ kvintet

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}