Home

VESTI

Vodimo vas na Atomic clubbing event i nastup Nathana Coles-a

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Atomic clubbing event i nastup Nathana Coles-aNejtan Kols (Nathan Coles), jedan od osnivača tek-haus zvuka, nastupiće u petak (22. novembar) u okviru projekta “Atomic clubbing” (AC) u beogradskom klubu “Atom live”, dok dan kasnije dolazi perspektivni mađarski DJ Snilok (Snilloc).
  
Nejtan Kols je čovek koji uz Eddie Richradsa i Terry Francisa najzaslužniji za pojavu tek-haus zvuka u elektronskoj muzici i on će nastupiti u okviru serijala “Serious fun“.

 

Uz njega za pult se penju i domaće tek-haus snage iz ekipe Happy People, a to su Lale, Mr Flowers i The Sleeper. U subotu (23. novembar) u okviru serijala “Public Pee live” stiže jedno od najperspektivnijih mladih imena mađarske andergraund scene Snilloc.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NATHAN COLES".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Novosadska organizacija “Public pee”, koja je postala prepoznatljiva po jedinstvenim žurkama na dunavskom ostrvu Koh Čang, ovom prilikom po prvi put dolazi u Beograd u ovom sastavu. A u subotu će predstaviti i Bokee (Kinetik Vibe – Sillyheadz) i kLaus i Miloš Jovanović (Public Pee).

 

Karte za oba dana  su 200 dinara do, a 400 posle ponoći.

 

 

 Atomic clubbing: Nathan Coles i Snilloc za vikend u Beogradu

Atomic clubbing: Nathan Coles za vikend u Beogradu

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}