Home

VESTI

Vodimo vas na Arrested Development!

No Comments Vodimo vas

Arrested DevelopmentHip-hop legende Arrested Development po prvi put nastupaju u regionu, a 11. juna u Domu omladine Beograda!

Dvostruki dobitnici Grammyja od 1991. godine šire jedinstveni hip hop stil koji će i domaća publika konačno imati priliku da čuje uživo! Nakon Zagreba, turneja ih vodi u Ljubljanu (8.jun), Rijeku (9.jun), Sarajevo (10.jun) te Beograd (11.jun). 

 

Arrested Development je američka alternativna hip hop grupa koju su osnovali Speech i Headliner kao pozitivnu, afrocentričku alternativu gangsta rapu popularnom ranih devedesetih godina.

Prvi album „3 years, 5 Months & 2 Days in the Life Of…“ naziv je dobio po vremenu koje je bilo potrebno da im se ponudi snimanje albuma od početka njihovog delovanja – tačno 3 godine, 5 meseci i 2 dana! Ovo izdanje se i danas smatra jednim od remek dela rap muzike, a pesme „Tennessee“, „People Everyday“ i „Mr.Wendal“ dospele su na listu Top 10 singlova.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Arrested Development".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Godine 1993. osvojili su 2 Grammyja – za najboljeg novog izvođača i za najbolje rap izvođenje dua ili grupe, a magazin Rolling Stone proglasio ih je grupom godine!

Sa filmskim redateljem Spike Leeom sarađivali su na filmu baziranom na životu Malcolma X-a, i snimili pesmu „Revolution“ koja se pojavila na soundtracku za film. Nakon kratkog razlaza sredinom devedesetih zbog „kreativnih razlika“ i Speecheve solo karijere, grupa se ponovno okupila i sa stvaranjem ne prestaje do danas.

Osobine njihovog zvuka ostaju jedinstvene – uz The Roots, radi se svakako o hip hop bendu koji najviše polaže na dobro sviranje. Danas nastupaju u osmoočlanoj postavi, a spiritualni vođa grupe Baba Oje sa svojih 77 godina najstariji je čovjek koji se bavi hip hopom: striktni vegetarijanac, vozi rolere i pleše – jedinstven je po svemu!

 

 

 Levon Vincent

Arrested Development

 

Nedavno su na NBC televizijskom takmičenju „Hit Me Baby One More Time“ izveli svoj hit „Tennessee“, obradili pjesmu „Heaven“ Los Lonely Boysa i odnijeli pobedu! Nagradu od 20 000 dolara donirali su UNICEF-u za pomoć ženama u Kongu.

 

Do sada su izdali 9 studijskih albuma, a junskim koncertima regionalnu publiku počastiće najvećim hitovima iz svoje bogate karijere!

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}