Home

VESTI

Vodimo vas na Arnej event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Arnej eventTokom protekle decenije, većina umetnika su napravili svoj put u trance sceni kroz varijacije od popularnih zvukova koji su se činili da odgovaraju tom periodu.

Medjutim, Kanadska najbolje čuvana tajna se nije uklapala u takav kliše karakterizacije, i bio je spreman i čekao da bude oslobodjen od te mase…

 

2008. godina se pokazala kao prava godina za Arnej-a, sa mnostvom izdanja u okviru uvaženih produkcijskih kuća Black Hole i Armada. Sa numerama “People Come, People Go”, “The Ones That Get Away” i “They Always Come Back” uzdrmao je trance scenu i bio je podržan od strane svakog A-listed DJ-a na sceni.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ARNEJ".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Pošto se vrlo brzo našao u centru pažnje Arnej je nastavio svoj uspeh sa vokalnom numerom “Strangers We’ve Became” sa Josie & Jaren koja se nasla na Armin van Buuren-ovom “A State Of Trance 2008” kompilaciji. Od remixa Arnej je svoje izlaganje uradio za više poznatih producenata uključujuci Sied van Riel, Dash Berlin, Leon Bolier, The Thrillseekers i Armin van Buuren.

Uzevši titulu za “Favourite Producer” by Armin van Buuren u DJ Mag-u, kao i nominaciju za “Best New Face of 2008” na Trance Awards, to je bio samo početak onoga što će Arnej maestralno uraditi.

 

U 2010. godini numera “They Need Us” je okupila podršku od strane najboljih svetskih DJ-eva. Njegovo poslednje izdanje “The Strings That Bind” ponovo se našlo na “A State Of Trance 2010” i ilustrovao je njegovu sposobnost da konstruiše napet i emocionalam zvuk po kakvom je poznat.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=CIAK8nfeY2g|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Arnej u Beogradu – Trance Revolution

 

Posle puštanja muzike u jednoj od najboljih svetskih metropola, Arnej je postao prvi Trance DJ koji je nastupao u Siriji, 24. juna 2010. Ovaj prvi korak “ponavljanja istorije” je zauzvrat širom otvorio vrata ostalim DJ-evima, da ostave trag na Sirijsko tržište.

Sa ostatkom 2010. i 2011, impresivnom produkcijom, možete očekivati ništa osim kvaliteta od Arnej-a. Stojeći na vrhu trance liste, ovom Kanadskom producentu nikad se ne desi, a da ne dostavi novu konstrukciju uz zvuk sa svojim pažljivim otkucajima i ukusnim melodijama.

Njegov naporan rad se isplatio tako što je bio izabran 26# na Tranceaddict Top 250 poll i 87# na DJ Mag top 100 ove godine. 2011. Arnej se priprema da predstavi svoj najnoviji poduhvat Arnej Music. Pošto ga je čuvao za sebe od ostalih dj plejlista veći deo godine, ''Free Of You'' ce ugledati svetlost kao prvo izdanje. U Arnej-ovom svetu ovo je samo početak.

 

 

 Arnej u Beogradu - Trance Revolution
Arnej u Beogradu – Trance Revolution

 

 

LINE UP:
Vintage & Morelli / Biolab (back2back)
Dejan Subotin
ARNEJ
Nicholas Antony

Cena ulaznice:

1000 dinara; VIP 1200 dinara.

PRODAJNA MESTA
Beograd: Bilet servis, Beogradska Arena, Usce Shopping Center i ostala prodajna mesta Card Service-a.
Za detaljnije informacije o kupovini karata i prodajnim mestima posetite: www.tickets.rs

VIP separei primaju od 8 do 12 ljudi. Za rezervaciju pojedinacnog separea potrebno je kupiti minimum 8 VIP ulaznica.

VIP barski stolovi primaju od 5 do 7 ljudi. Za rezervaciju pojedinacnog barskog stola potrebno je kupiti minimum 5 VIP ulaznica.

Za ostale informacije i rezervacije VIP separea pisati putem mejla : [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}