Home

VESTI

Vodimo Vas na All That Bass – JENNA G

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na All That Bass with JENNA G

Jenna G, jedna od kraljica "drumm and base" muzike, gostuje večeras u Beogradu. U svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivala je sa velikanima kao što su Goldie, Kabuki, Marcus Intalex, Blame, Marky i drugi.

Njeni počeci se povezuju sa radom na ilegalnom radiju kada je imala 14 godina, gde je bila DJ i voditelj. Posle toga, posvećuje se pevanju i bila je član grupe Subliminal Darkness. Nakod toga, bila je u grupi Uncut, posle čega je usledila solo karijera, debi albun i odličan klasik "In Love".

 

Uz nju će večeras nastupiti najbolja domaća podrška Side1, Necone, Rahmanee, Rasheed MC.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JENNA G".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Jenna G

 

Jenna G

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}