Home

VESTI

Vodimo vas na “All Night Long” w/ Marko Nastić, KC Grad

No Comments Vodimo vas

All Night Long w/ Marko NastićPoslednje subote u februaru čeka nas prava clubbing poslastica! Naš najpoznatiji i najtraženiji DJ, kako u regionu, tako i u svetu, puštaće za vas muziku sa vinila i ostalih gedžeta, od samog početka, do samog kraja večeri.

Prisustvovaćemo šestočasovnom putovanju, gde će nas Marko uvesti u svoj svet avangardne elektronske muzike, uz čije su setove stasale generacije. Spoj stare škole i novog talasa. One and only, Marko Nastić! 

 

Njegov nastup biće propraćen specijalnom video instalacijom i dodatnim ozvučenjem!
 
Cena karte 300 RSD do ponoći, 400 RSD posle ponoći. Za devojke ulaz besplatan do ponoći.

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALL NIGHT LONG".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 

 All Night Long w/ Marko Nastić, KC Grad

All Night Long w/ Marko Nastić, KC Grad

 

 

MARKO NASTIĆ – All Night Long

Subota, 23/02/2013, 23h
Kulturni centar GRAD, Brace Krsmanovic 4
 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}