Home

VESTI

Vodimo vas na Alex Kenji event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Alex Kenji eventAlessandro Bacci, aka Alex Kenji je svetski poznat i priznati DJ i producent iz Italije, sa preko deset godina iskustva. Njegovi setovi su besprekorno umiksovana selekcija tech-housea, od 'deep' pa sve do tvrdjeg zvuka, tako da neprestano teraju ljude na igru i drže dobru atmosferu u klubu.

 

Kao deo domaće podrške 28. oktobra u Haciendi nastupiće Toris Badić,Oysha i Nemax Jackmill…

 

Žurka ce se održati u petak 28.10 u Haciendi (prostorije bivše fabrike BEKO) koja se nalazi preko puta okretnice tramvaja i Zoološkog vrta na Dorćolu.

Karte za ovaj dogadjaj možete kupiti u tržnom centru Ušće kao i na svim prodajnim mestima Eventima u Beogradu po ceni od 490 dinara.

 
Tokom svoje karijere izdavao je pesme i pod sledećim pseudonimima : Yoshie Chandler, Combo, Green Sugar, HouseLovers, D.L.D.,Orange Love, Kaiko, Itchy Bit… Njegove pesme mogu se čuti u setovima svih poznatih svetskih DJeva, a medju najveće fanove njegovog zvuka ubrajaju se Pete Tong, JUSTICE, Kaskade, Hernan Cattaneo, Chris Lake, BSOD, John Dahlback, Inpetto, Jean Claude Ades, Demi, Omid 16b, Desyin Masiello, Joachim Garraud, King Roc, Jason Nevins, Cirez D, Jon Gurd.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALEX KENJI".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Nastupao je po skoro celoj evropi kao i Brazilu, Argentini, Meksiku, Sjedinjenim Americkim Državama … Van klubova, Alex je, zajedno sa Manuel De La Mare, suvlasnik izdavačkih kuća '303Lovers' i 'Hotfingers'. Od svog osnivanja 2007. pa do danas, ove dve kuće prodale su preko 80.000 pesama na internet muzičkim prodavnicama.

Sem gore pomenutih, Alex je izdavao i za sledeće izdavačke kuće : Spinnin [NL], ToolRoom [UK], EMI [Italy], UNIVERSAL[CH], 9records [IT], Beef Records [Australia], EQ [Australia], Electronica/Cyber [France], Starter Records [Canada], Serial Records [France], Presslab Records [Italy], Deeper Substance [UK], Send Records [UA], Portamento Records [USA], Ingrooves [USA], Omnis Recordings [IR] i još mnogo drugih.

 

 

 Alex Kenji u Beogradu 28. oktobra

Alex Kenji u Beogradu 28. oktobra

 

 

Toris Badić od 1995 do 2009 nastupa pod imenom Dj Thumb. 2010 počinje producentsku karijeru pod imenom Toris Badic. 2011 potpisuje prva izdanja i probija se na svetskoj house sceni izdavanjem za lejblove : Code2, Human Garden Music, Muzik Xpress, Pornostar Records…

Oysha u 2005 postaje jedan od oficijalnih djeva Tuborg's Loud & Clear žurki, I od tada nastupa na velikom broju evenata sa svetski poznatim djevima…Oysha je takodje rezident u najpoznatijim zimskim i letnjim klubovima u Beogradu (Tube, Sound). Odlikuje ga eklektičan stil muzike, sa naglaskom na disco house…

I Nemax Jackmill koga karakterišu energični setovi, prošarani tech house ritmom, ponekad I progresivnijim zvukom…on će zasigurno začiniti ovaj event svojim prepoznatljivim edit-ima pesama koji su dobili značajan support od strane producenata i djeva u Evropi….

Sve dodatne informacije možete dobiti na: 065/47 55 115

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}