Home

VESTI

Vodimo vas na Adam Beyer-a!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Adam Beyer-a! "Lucky Records Showcase" svoje prvo izdanje u novoj klupskoj sezoni imaće 26. novembra u prostoru KPGT-a u Beogradu.

Zvezda ove večeri biće Adam Beyer, umetnik koji se vezuje za termin "švedski techno" i pravac koji je,od 90-tih pa dodanas, posebno uticajan.

Uz Beyer-a, iste večeri očekuju nas nastupi Petra Dundova, u čijoj muzici i telom i dušom uživamo decenijama, Speedy-a, Mary-a, Gorana Isića i Predraga Janusa.

Adam Beyer je švedski DJ i producent koji karijeru započinje početkom devedesetih godina danas je jedna od najvećih svetskih atrakcija, zahvaljujući svojoj raskošnoj produkciji.

Rođen je 1976. godine i prve dodire sa muzikom ostvaruje već krajem osamdesetih godina.

Njegovi prvi DJ setovi koketiraju sa hip-houseom, acidom i technom ali se ubrzo profiliraju i stapaju u promišljenu i fokusiranu celinu.

Opširnije o Adam Beyer-u možete pogledati ovde

 

 

 Lucky Records Showcase with Adam Beyer, BG

Lucky Records Showcase with Adam Beyer, BG

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ADAM BEYER".

Rok za slanje mailova
je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Lucky Records Showcase with Adam Beyer, line up

Lucky Records Showcase with Adam Beyer, line up

 

 

Karte za "Lucky Records Showcase" nalaze se u pretprodaji po ceni od 1000 dinara.

Prodajna mesta karata: Bilet servis, Beogradska arena, Ušće šoping centar.

 

Lucky Records Showcase with Adam Beyer facebook event

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}