Home

VESTI

Vodimo vas na 38. Maskenbal u KST!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na 38. Maskenbal u KST!Klub studenata tehnike ove godine organizuje 38. tradicionalni prednovogodišnji maskenbal. Kao i uvek, maskenbal se održava na tri nivoa zgrade tehničkih fakulteta.

Ovaj događaj koji je već godinama jedan od bitnijih dešavanja na kalendaru dobrog provoda u Beogradu, najavljen je za 24. decembar.

 

Tema ovogodišnjeg maskenbala je "FOBIJA".

 

Kao i uvek očekuje vas raznovrstan muzički program raspoređen na više odvojenih stejdževa.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MASKENBAL KST".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 
 
U bašti kluba će tradicionalno biti etno stejdž na kome će nastupiti Novica Zdravković, a takođe vas očekuju i DJ stejdževi kao što su: Osamdesete, Devedesete, Diskoteka 38, Hard&Heavy.

KST organizuje izbor za najbolju masku maskenbala u saradnji sa Go2 Travelom koji pobedniku dodeljuje nagradno putovanje za dve osobe na neku od prolećnih ekskurzija 2012. 

 

38. tradicionalni maskenbal KST-a
38. tradicionalni maskenbal KST-a
 
 

MAIN STAGE:
Orthodox Celts, Six Pack, Kanda Kodža i Nebojša, Viva Vox Choir, Ajs Nigrutin, Bdat Džutim i Boršč

REGGAE & SKA STAGE:
S.A.R.S., Lude Krawe, So Sabi, King Calypso Soundsystem

DANCE STAGE:
DJ Rahmanee & MC Rasheed, Sevdah Baby DJ Set, DJ Vučko

 
 
 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}