Home

VESTI

Vodimo vas na 3. Lovefest Energy

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na 3. Lovefest EnergyU beogradskom klubu Drugstore sutra od 22h počinje treći Lovefest Energy, žurka koja predstavlja najveću underground binu festivala ljubavi.

 

Ovog puta Lovefest Energy, u svom prestoničkom izdanju ugostiće neka od najtraženijih imena na svetskoj underground sceni, među kojima su Tama Sumo, Fred P i DJ Qu. 

 

Legendarnda Tama Sumo nastupiće u veikoj sobi pred beogradskim klaberima po prvi put. Fanovi Lovefesta je pamte po nastupu koji je obeležio Lovefest Energy Stage 2014. godine u Vrnjačkoj Banji, a od tada njena karijera imala je vrtoglav uspon.

 

 

 Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore

Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore

 

Fred P, jedan od pionira Detroit house-a, klaberima širom sveta poznat je kao veliki zaljubljenik u muziku. Vlasnik Strenght Music etikete i treće veliko ime, koje dolazi na beogradski Lovefest Energy je DJ Qu.

 

Rezident kultne serije Circoloco žurki i jedno od imena koje je obeležilo prošlogodišnje izdanje festivala, premijerno pred beogradskom publikom predstaviće i svoj novi album.

 

 

Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore

Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore

 

  
Vlasnik Strenght Music etikete i treće veliko ime, koje dolazi na beogradski Lovefest Energy je DJ Qu. Rezident kultne serije Circoloco žurki i jedno od imena koje je obeležilo prošlogodišnje izdanje festivala, premijerno pred beogradskom publikom predstaviće i svoj novi album. 

 

 

Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore

Lovefest Energy 15. oktobra u klubu Drugstore

 

 

Ulaznice u pretprodaji rasprodate
Ulaznice u pretprodaji su skoro rasprodate, a još mali broj karata moguće je naći samo u poslovnicama Eventima i Gigstixa. Karte će moći da se kupe i na ulazu po ceni od 1.000 dinara.

 

 

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LOVEFEST ENERGY".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}