Home

VESTI

Vodimo tebe i tvoju ljubav na LOVEFEST!

No Comments Vodimo vas

CLUBBING.RS vodi tebe i tvoju ljubav na LOVEFEST! U saradnji sa festivalom ljubavi LOVEFEST, muzički magazin CLUBBING.RS tebe i tvoju ljubav vodi na LOVEFEST! 

 

Deveto izdanje Lovefesta, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održano od 6. do 8. avgusta, a fanove festivalske zabave čeka još jedno vrelo leto u Vrnjačkoj Banji.

 

Ovog leta od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, osim dobro poznatog noćnog programa na Fire, SMF Energy i Jack Live Stage-u, posetioci Lovefesta će i preko dana moći da uživaju na novoj bini koja je smeštena na jednom od najvećih bazena u Srbiji.

{xtypo_rounded1}KAKO DO NAGRADE?

1. LAJKUJ CLUBBING.RS facebook stranicu i PODELI (šeruj) ovu vest na svom Facebook ili Twitter profilu obraćajući pažnju da je post namešten na “public” i uz  hashtagove #ClubbingRS #LoveFest2015

2. IZJAVI LJUBAV tvojoj omiljenoj osobi koju zelis da vodis na festival ljubavi u komentaru ovog posta i obavezno je taguj <3

3. Odgovori na pitanja i pokazi znanje

*** ukoliko ne namestiš post na “public” nećemo moći da vidimo tvoj post (share), a samim tim tvoja prijava neće biti kompletna.{/xtypo_rounded1}

 

{xtypo_rounded4}NAGRADE

· 10 četvorodnevnih ulaznica za LOVEFEST

{/xtypo_rounded4}

 

U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope. Tako će deveto izdanje festivala ljubavi posetiocima pružiti 72 sata neprekidne zabave i novo iskustvo festivalskog provoda. 

 

Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević otvaraju dnevne žurke.

 

 

 Clubbing.rs te vodi na LOVEFEST!

Clubbing.rs te vodi na LOVEFEST! 

 

U okviru dnevnih žurki na gradskom olimpijskom bazenu nastupiće proslavljeni srpski di-džejevi Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Nemanja Vlahović poznatiji kao Manjane.

 

Poslednjeg dana festivala iz Frankfurta na dnevne žurke stiže mlada nada nemačke tehno scene Xara.

 

Inače, vrnjački bazen je smešten nedaleko od festivalske lokacije, a kao jedan od najvećih u zemlji može da ugosti više od 2.000 posetilaca tokom dana.

 

 

 Clubbing.rs te vodi na LOVEFEST!

Clubbing.rs te vodi na LOVEFEST!
 
 

Od 27. juna cena ulaznice za Lovefest koštaće 27 EUR. Trodnevne karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.    

 

{xtypo_rounded4}U specijalo za ovu priliku kreiranom takmičenju, učesnici će imati priliku da pokažu svoje znanje o LOVEFEST -u, kao i muzičkom magazinu Clubbing.rs, a pobednici će osvojiti ulaznice za LOVEFEST!{/xtypo_rounded4}