Home

VESTI

Vodimo te na Tropical Inn!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Tropical Inn!Kalemegdan Summer Festival uz podrsku Heinekena predstavlja svetski poznati Deep house duo – Tube & Berger, koji nam dolaze pravo sa turneje po Ibici, mestu poznatom po ludom provodu I sjajnim žurkama.

   

Zajedno sa njima imaćemo priliku da ugostimo I Dj Coyu-a, osnivača čuvene izdavačke kuće Suara Music.

 

Nakon Paul Van Dyka, Sharama i Jeremy Olandera u čijim nastupima je uživalo preko 18 hiljada posetilaca, 28. avgusta na Tropical Inn žurku dolaze nam prave zvezde I predstavnici Deep i Tech house zvuka “Suara Night”. Druge večeri Tropical Inn festivala, 29. Avgusta, nastupiće domaći velikani Boža Podunavac, Dejan Milićević, Phill & Dansmore, Luka Vuković i Ivan Radojević.

 

 

 Dejan Milićević - Tropical Inn

Dejan Milićević – Tropical Inn

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TROPICAL INN".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Kalemegdan Summer Festival pripremio je veliku akciju pod nazivom Happy Ravers July, koja Vam omogućava da do kraja jula kupite ulaznicu za 28. avgust po ceni od samo 500 dinara, uz koju dobijate i besplatnu pozivnicu za drugo veče festivala. Takođe, uz kupljene 3 ulaznice, četvrtu dobijate besplatno.

 

 

 Tropical Inn

Tropical Inn

 

 

Karte možete nabaviti u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49) i na blagajnama Eventima.

Organizatori pozivaju sve posetioce da budu maštoviti i obuku svoju tropsku uniformu: šarene bikunije, slamante šešire, havajske košulje i naočare za sunce i pripreme se za veliku tropsku žurku za kraj leta na Beogradskoj tvrdjavi.

Dodatne informacije na:  
www.kalemegdansummerfestival.com/sr
www.facebook.com/inntropical

 

 

 Luka i Ivan - 031 Republic - Tropical Inn

Luka i Ivan – 031 Republic – Tropical Inn

  

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}

 

 

 

 Duh Ibice stiže na Kalemegdan Summer Festival

Duh Ibice stiže na Kalemegdan Summer Festival