Home

VESTI

Vodimo te na Soundlovers 2016!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Soundlovers 2016!Ove godine, letnji festival elektronske muzike ˝Soundlovers˝ održaće se  8. put po redu u period od 22. do 24. jula u prostoru letnje Kino bašte.

Organizatori najavljuju pravi spektakl. Poneseni prošlogodišnjim uspehom kada je festival proširen na tri dana, najavljuju da će se ove godine organizacija podići na novi nivo, te da publika ponovo može očekivati noći za pamćenje.

 

Vrela atmosfera kakva nije svojstvena Zrenjaniu

Festival ove godine traje 3 dana, to je novina koju smo uveli prošle godine, što pokazuje da se festival širi i da počinje da oblikuje jednu veoma ozbiljnu priču. Prema prodaji prvog kontigenta karata, možemo reći da će ove godine festival biti najveći do sada, izjavio je za naš portal Đorđe Banjai, PR festivala.

 

 

 Vodimo te na Soundlovers 2016

Vodimo te na Soundlovers 2016

 

 

PRETPRODAJA REKORDNA, NA ULAZU MOŽDA NE BUDE KARATA

Mobilni telefoni i atmosfera za pamećenje prošle godine

Banjai je dodao da je važno da pravi fanovi elektronske muzike požure sa kupovinom trodnevnih ulaznica, jer se ulaznice odlično prodaju i već sada se na prodajnim mestima u Zrenjaninu i širom Srbije prodalo blizu 1200 kompleta trodnevnih ulaznica.

Trodnevni kompleti se prodaju od marta meseca i dobra pretprodaja je, verujemo, nagrada za sve godine kvaliteta koji pružamo publici. Kapacitet se polako popunjava, te nas neće iznenaditi da sve karte budu prodate pre početka festivala.

Podršku festivalu i ove godine pružio je grad Zrenjanin

 

 

 Vodimo te na Soundlovers 2016

Vodimo te na Soundlovers 2016

 

 

PROGRAM I SATNICA FESTIVALA

Line up za ovu godinu bazirao se uglavnom na stranim izvođačima uz podršku domaće DJ scene. Postavu osmog Soundlovers festival čine pažljivo birani džokeji koji su kao i prethodnih godina dokazana imena u svetu elektronske muzike.

Petak 22. jul :

Peter Nikolić (Ljubljana, Slovenia)
ANTONIO (Zrće, Hrvatska)
Moevv (Sofija. Bugarska)

Subota 23. jul :

Divolly & Markward (Beograd)
PARTY KILLERS (Italija/Švajcarska)
Vandal Steve (Beograd)

Nedelja 24.  jul:

Reisz (Novi Sad)
S.A.S.H.A. (Novi Sad)
DJ Moooka (Beograd)

Potvrdite vaš dolazak na ovaj događaj i uživajte u čarima najveće zrenjaninske žurke na otvorenom.

REDIZAJNIRAN SAJT

Za više informacija posetite redizajniran sajt festivala na web adresi www.soundlove.rs .

POTVRDITE DOLAZAK

Više od 1000 ljudi potvrdilo je dolazak na festival a isto toliko je označilo i zainteresovanost za događaj. Potvrdite i vi dolazak putem zvaničnog fejsbuk događaja ovde i pozovite prijatelje na spektakl u Zrenjanin.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SOUNDLOVERS".

Rok za slanje mailova je do 18.07.2016. godine u 20h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}