Home

VESTI

Vodimo te na Raveolution!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Raveolution!Ljubitelji vrhunskog rejva i svi oni koji uživaju u pravom elektronskom zvuku i atmosferi velikih, svetskih žurki koji donose duh Ibize u Beograd, mogu da ubeleže 1. april u svoje event kalendare.

 

Stižu legendarni Art Department i Oxia, uz domaću podršku Kristijana Molnara i Alternative, a sve to u sklopu Raveolution-a – audio-vizuelnog spektakla nove generacije, koji je po izboru srpskih klabera proglašen najboljom žurkom 2015. godine!

   

Raveolution je u julu prošle godine na Beogradskom sajmu ugostio Mladena Solomuna i, kao što samo ime žurke govori, uneo duh revolucije u noćni život glavnog grada. Osim odlične muzike, svi posetioci su uživali u audio-vizuelnom spektaklu koji je potrajao do jutra, a beogradski klaberi i dalje prepričavaju detalje provoda i željno iščekuju nastavak.

 

Raveolution se ove godine pobrinuo da serijom događaja u nekoliko gradova u Srbiji „zagreje“ klabere pred glavni događaj koji će se desiti u julu 2016, a prvo zagrevanje čeka nas upravo 1. aprila na Sajmu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. Delimo 2×2 ulaznice!

Zainteresovani je potrebno da:
– pošalju email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona)
– odgovor na pitanje:"Koji poznati svetski DJ će nastupiti na sledećem Raveolution warm up događaju u Novom Sadu 22. aprila?"
– upišete subject emaila:"Raveolution".

Rok za slanje mailova je večeras do ponoći, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

ART DEPARTMENT

 

Ukoliko je sudeći po žurci zagrevanja, u julu definitivno možemo da očekujemo pravi spektakl, s obzirom na to da serijal warm up događaja otvara niko drugi do Art Department. Ovaj elektronski duo široj publici je postao poznat 2010. godine, kada je njihov prvi singl „Without You“ proglašen trakom godine na Resident's Advisor-u i zauzeo prvo mesto na Beatport dodeli nagrada 2011. Vrtoglavi uspeh dvojca iz Kanade ovde tek počinje – svoj prvi album „The Drawing Board“, koji je kritika ocenila kao „remek-delo elektronike“, izdaju za prestižnu kuću Crosstown Rebels. Izdvajaju se i ostali hitovi poput „Touch you Gently“, „Catch You by Surprise“ i „I C U“ i od tada ne prestaju da nižu vrtoglave uspehe – postaju CircoLoco rezidenti kluba DC-10, a nastupali su i po drugim prestižnim klubovima i festivalima, kao što su Ultra Music Festival, EDC, BPM, Tomorrowland, Burning Man i Coachella, a domaća publika je imala priliku da ih čuje i na Exit festivalu. Njihov novi album „Natural Selection“ pušten je u novembru 2015, kada dvojac razdvojeno kreće na svetsku turneju. Sa albuma se odmah izdvojio singl „Crazy“, za koji je remiks uradio i Jamie Jones.

 

 

 

 Vodimo te na Raveolution!

Vodimo te na Raveolution!

 

 

OXIA

Oxia je definitivno jedan od DJ-eva kome se prestonička publika uvek iznova raduje. “Domino”, “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin samo su neki od hitova ovog Francuza koji pravi svoju muziku još od 1991. godine. Svoje singlove i remikse izdavao je za Goodlife, Noir Music, Terminal M, Intec i mnoge druge, a Beograd opisuje kao “drago mesto zločina” na kome uvak napravi žurku za dugo sećanje i prepričavanje.

 

 

Vodimo te na Raveolution!

Vodimo te na Raveolution!

 

 

KRISTIJAN MOLNAR

Domaćoj publici ne treba posebno predstavljati Kristijana Molnara, jednog od najvećih promotera elektronske muzike u Srbiji. Dobro poznati autor Christalization Radio Show-a koji se emituje na AS radiju svakog četvrtka, nastupao je na svim značajnijim domaćim festivalima poput Exit-a, Love Fest-a i MAD, a stanovnici glavnog grada su imali priliku da u njegovim setovima uživaju u najboljim prestoničkim klubovima, kao što su The Tube, 20/44, Drugstore, KC Grad i mnogi drugi. Trenutno radi na petoj sezoni emisije i pušta muziku širom Srbije.

ALTERNATIVA

Iako su kao dvojac tek nedavno proslavili prvi rođendan, i to žurkom za pamćenje u klubu The Tube, Alternativa su već postal miljenici prestoničke publike. Njihov alternativni zvuk, varijaciju izmedju deepa i techna, pomešanih sa dobrim gruvom techhouse-a i progresivnih melodija, imali su priliku da čuju posetioci klubova kao što su The Tube, Mladost, Monsun, KPTM i ljubitelji festivala poput Exit-a, Uranak festivala i AKTO festivala u Makedoniji, a naročito su ponosni na svoje setove sa serijala žurki Sunday Beat.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=K2_x8rmw-m8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

RAVEOLUTION | 03072015 | BELGRADE

 

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house i techno zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Prošlogodišnji Raveolution proglašen je za najbolju žurku 2015. godine ne samo zbog odličnog seta Mladena Solomuna i fantastične zvučne i scenske postavke, već najviše zbog odlične atmosfere koju su napravili gradski ljubitelji kvalitetnih žurki.

Karte za ovaj događaj puštene su u prodaju po ceni od 990 dinara, dok se VIP ulaznice mogu nabaviti po ceni od 1500 dinara. Cena karata se od srede, 30. Marta penje na 1200 dinara i na 2000 dinara ya VIP ulaynice. Karte se mogu kupiti u svim objektima Eventima, Win Win shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.
 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}