Home

VESTI

Vodimo te na nastup Valentino Kanzyani-a

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na nastup Valentino Kanzyani-aJedan od osnivača slovenačke techno scene i jedan od najcenjenih techno i house producenata u svetu, Valentino Kanzyani nastupiće u klubu Monsun u subotu 28. novembra.

Kanzyani je svoju karijeru započeo 90-ih godina i u međuvremenu je izgradio reputaciju izuzetno veštog izvođača bilo da je reč o odabiru muzike, tehnici miksanja ili kvalitetu produkcije.

 

Ono po čemu se izdvojio u startu je to što muziku vrti na tri gramofona, a to svoje umeće je doveo do nivoa virtuoznosti pa je i samo gledati ga kako barata vinilima, kojima je ostao veran i dan danas, umetnost za sebe.

“Vinili su uzbudljivi kao surfovanje ili snoubording, i zahtevaju vreme i posvećenost dok ih ne savladate. Ali kada jednom naučiš i kada uhvatiš talas, osećaj je nezaboravan.”

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"VALENTINO KANZYANI".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Rezidentura u slovenačkom klubu Ambasada Gavioli lansirala ga je pravo u svet, pa danas gotovo da ne postoji deo planete u kome nije gostovao, kako u klubovima tako i na festivalima. Kanzyani je mastermind iza žurki Next Wave koje su 2011 godine bile prava atrakcija na Ibici.

Kaže da ga upravo takav stil života inspiriše za stvaranje muzike. “Nije teško da pronađeš snagu kada radiš nešto što voliš. Zvuči kao kliše, ali na kraju je jednostavno tako. Putujem i upoznajem ljude koje ne bih nikada upoznao, a to mi puno znači jer sam mnogo naučio o sebi i životu kroz ta iskustva.”

U impresivnoj karijeri može se pohvaliti brojnim trakama koje prave haos na plesnim podijumima, a koje su izašle za cenjene izdavačke kuće poput Cadenza Records, Intec, M_nus i druge. Takođe je osnivač vinyl-only etikete Jesus Loved You na kojoj pravi muziku u kojoj je ostao dosledan svom stilu.

 

 

 Valentino Kanzyani @ Monsun

Valentino Kanzyani @ Monsun

Pored njega, u Monsunu će nastupiti i beogradski DJ Shoxy koji je svojim dugogodišnjim radom takođe privukao pažnju svetske techno i house scene. Njegovu muziku podržali su Dubfire, Chris Liebing, Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Davide squillace i mnogi drugi, a njegove trake našle su se na etiketama poput Desolat, Minisketch, Titbit i Jesus Loved You.

Domaća podrška biće Nemax Jackmil, Kristijan Petrovski i Tumalon.

 

LINE UP:
Valentino Kanzyani (Cadenza , Jesus Loved You / Slovenia)
Shoxy (Desolat, Jesus Loved You / Srbija)
Nemax Jackmill (Alternativa / Srbija)
Kristijan Petrovski (Alternativa / Makendonija)
Tumalon (ROMP / Srbija)

   

PRETPRODAJNE ULAZNICE:
Pretprodajna cena: 400 din / OGRANIČENO!

Ulaznice za ovu žurku mogu se kupiti u pretprodaji na sledećim prodajnim mestima:
GIGS TIX prodajna mreža i online na www.gigstix.com
Eventim Serbia prodajna mreža i online na www.eventim.rs
DD Tickets prodajna mreža i online na www.ddtickets.rs

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}