Home

VESTI

Vodimo te na najveće prolećno Topljenje

No Comments Vodimo vas

Poznati nemački didžej i producent i jedan od najznačajnijih predstavnika house i techno zvuka – Butch, stiže nam na najveće prolećno Topljenje zajedno sa legendarnim nemačkim oldschool live
dvojcem Der Dritte Raum 20. aprila u Beograd u Hali 8 Beogradskog sajma! Domaću podršku činiće majstori svog zanata Dee i Goya koji će vas istopiti seksi gruvom.

Butch se smatra jednim od najvećih imena na nemačkoj sceni, sa preko stotinu nastupa godišnje na najpoznatijim svetskim festivalima i klubovima. Njegove produkcije nalaze se u katalozima poznatih etiketa kao što su Desolat, Cocoon, Rekids, Sei Es Drum, Bouq records, Visionquest i Hot Creations, a magazine Groove ga je nekoliko puta proglasio za producenta godine.

Producent Andrias Krüger i live kopilot Ralf Uhrlandt stoje iza projekta Der Dritte Raum / „Treća soba“. Ovaj nemački live oldschool dvojac započeo je svoju karijeru još davne 1994. godine potpisujući za Sven Väthov label Hearthouse. Napravili su par himni u elektronskoj muzici „Hale Bopp“, „Polarstern“, „Swing Bopp“ koje se i dan danas remiksuju od strane najpoznatijih svetskih
imena. Decembra prošle godine izdali su „25 Years D3R Album“ koji sadrži sve njihove klasike.

Topljenje će i ovog puta zagarantovano pružiti nezaboravan provod publici uz specijalne audio-vizuelne efekte i kvalitetan zvuk! U prodaji su karte po ceni od 1190 rsd za regularne / 1690 za VIP dostupne na svim biletarnicama

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:”BUTCH“.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.

 

 

Tags: , , ,