Home

VESTI

Vodimo te na Masai Warriors event!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Masai Warriors event!Spremite se za ozbiljan klabing vikend u Barutani i susret stare i nove DJ generacije.

    

Ovog petka, 14. avgusta posetioce Barutane zabaviće jedan od trenutno najaktivnijih beogradskih DJ kolektiva – Masai Warriors. Masai Warriors je etiketa osnovana 2010. godine sa idejom da promoviše mlade DJ-eve i producente iz Srbije i Balkana uopšte.

 

Skoro 5 godina nakon osnivanja, Masai Warriors label danas ima preko 20 izvođača, a pohvale stižu i od strane afirmisanih umetnika kao što su Ricardo Villalobos, Maceo Plex, Hot Since 82, Solomun itd.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Masai Warriors".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ovog petka, 14. avgusta, Masai Warriors ekipa nastupa u Barutani, u okviru klupske večeri “Control”, a posetioce čeka celovečernji party dok se za DJ pultom budu smenjivali Zwein, Danijel Čehranov, Vuk Smiljanić i Kid Kimi.

 

 

 Vodimo te na Masai Warriors event!

Vodimo te na Masai Warriors event!

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}