Home

VESTI

Vodimo te na Banging Summer Arenu!

No Comments Vodimo vas

Vodimo te na Banging Summer Arenu!Ovog leta će se 2000 ljudi okupljati svake nedelje na potpuno novoj klabing destinaciji u Savamali. Čekaju vas open air žurke elektronske muzike i to za samo 200 dinara!

    

Ako volite opuštenu atmosferu, drugačije žurke na kojima ćete videti i iskusiti različite sadržaje i ako slušate bilo koju vrstu elektronske muzike, ne smete sebi dozvoliti da propustite događaje Banging Summer Arene. 

 

Ova jedinstvena party destinacija kreirana od strane najboljeg party brenda u Srbiji – Belgrade Banging, će ovog leta predstaviti žurke na kojima će se slušati mnogi žanrovi elektronske muzike od kojih izdvajamo: Techno, Dubstep, EDM, Trap, Deep House, Tech House, R'n'B, Hip-Hop.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BANGING SUMMER ARENA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

U kulturnom i istorijskom centru Beograda – Savamali, u Mostarskoj ulici broj 5, otvara se nova vrela klabing destinacija: Banging Summer Arena, egzotični open air prostor koji će svakog vikenda okupljati 2000 gladijatora i ljubitelja elektronske muzike. Belgrade Banging sa sloganom “Only for electronic music gladiators” poziva sve da se priključe gladijatorskoj borbi za ujedinjenu, bolju i jaču scenu elektronske muzike u Srbiji.

 

 

 Ovde ćemo slušati elektroniku ovog leta!

Ovde ćemo slušati elektroniku ovog leta!

 

 

Energija koja se može osetiti samo u ovom delu grada će biti magnet i epicentar noćnog života, kulture i zabave u Beogradu. Imaćete priliku da čujete brojne domaće di-džejeve i vidite najrazličitije vrste plesnih performansa. Bićete svedok nedeljnih mini festivala. 

 

Veliko otvaranje Arene je zakazano za 12. jun sa početkom u 23h. Kao što smo već napomenuli, ulaz će koštati 200 dinara, a posle 01h 300 dinara. Cene pića će se kretati između 200 i 450 dinara.

Belgrade Banging je postao jedna od najpopularnijih destinacija za noćni život u Beograd zbog svojih kreativnih i inovativnih žurki, kakve do sada nismo viđali. Tome svedoči i događaji na kojima su nastupale svetske di-džej zvezde.

 

 

Facebook
www.facebook.com/BelgradeBanging/events

Twitter
@belgradebanging

URL

www.belgradebanging.rs

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}