Home

VESTI

Tuborg Green Spot, Zrenjanin

No Comments Vodimo vas

Tuborg Green Spot, ZrenjaninTUBORG GREEN SPOT, pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente nastavlja obilazak svih većih gradova u Srbiji, pa će tako 31.oktobra velika žurka biti organizovana u Zrenjaninu.  

Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot-u” su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.  

Ovim konceptom, koji je po prvi put u našoj zemlji realizovan prošle godine, Tuborg tim želi da nastavi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu! Žurka će se u Zrenjaninu održati u Tiršovoj bb (Stara pijaca), a za dobar provod i muziku biće zaduženi DJ Aćim i Oysha. 

Clubbing.rs portal u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na nagrade at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Tuborg Green Spot, Zrenjanin"

 

Tuborg Green Spot, Zrenjanin

Potražite Vašu kartu i vidimo se 31.oktobra od 22h u Tuborg Green Spot-u!
 
Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih se izdvajaju Green Fest, potom Green Beat i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.

Tuborg Green u skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa aktivirao je kampanju „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, a sve u cilju smanjenja rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.