Home

VESTI

Tuborg Green Spot, Kraljevo

No Comments Vodimo vas

Tuborg Green Spot, KraljevoNakon letnje pauze, Tuborg Green nastavlja koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „TUBORG GREEN SPOT” koji će nastaviti obilazak svih većih gradova u Srbiji.


„Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente. Ulaznice za sve žurke u „Tuborg Green Spot-u” su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.   


Tuborg Green Spot nastavlja muzičku turneju i u Kraljevo (Voćareve livade bb) stiže 26.09., a nastupiće DJ Aćim i DJ Funky Junkie. 

 

Clubbing.rs portal u saradnji sa organizatorima Vas vodi na još jedno vrhunsko dešavanje. Delimo Vam 5×2 ulaznice za ovaj event. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na nagrade at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Tuborg Green Spot, Kraljevo"

 

Tuborg Green Spot

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih se izdvajaju Green Fest, potom Green Beat i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo petu godinu za redom. U ovoj godini Tuborg nastavlja i sa svojim konceptom Green Spot žurki, u okviru kog je planirano da se obiđe 20 gradova u Srbiji.

 

Tuborg Green Spot


Tuborg Green u skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa aktivirao je kampanju „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, a sve u cilju smanjenja rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.