Home

VESTI

SUNTREE Live! xLagoom

No Comments Vodimo vas

SUNTREE Live! xLagoomSuntree je Alon Brilant iz Tel-Aviv-a / Israel.

Ceo život je pod uticajem muzike: od roka do psytrance-a.
Od 1995, počeo je da radi kao DJ na trance party-ima. Počeo je sa produciranjem muzike nakon što je diplomirao 2003. Oduvek je bio privučen zvukom jutarnjeg psychedelic trance-a i oduvek mu je bilo bitno da ugradi emocije u svoju muziku.

Od nedavno je potpisao ugovor sa IONO MUSIC-om za koji je izdao svoj prvi album "Inside", koji je izdat u Maju 2009. Njegov muzički stil je usmeren na dance floor odakle dobija inspiraciju za svoje progressive track-ove, prepune emocijama.

Clubbing.rs music magazine, u saradnji sa organizatorima, Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×1 ulaznicu. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na redakcija at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Suntree Live". Samo kompletne prijave će se priznavati.

 

SUNTREE Live! xLagoom

 

Do sada je njegova muzika izdavana mnogim izdavackim kućama poput: Phonokol, YSE, Blue Tunes, Ministry Of Sound, Planet Ben, Oxygen and Iono Music.

 

Suntree je njegov solo projekat, dok saradnju ostvaruje sa Kobi Avraham a.k.a Antigravity na projektu TRIPLE VIEW. U 2oo9-oj godini je počeo saradnju na projektu Ritree, sa Dubi Dagan-om a.k.a Ritmo a njihov hit Bunker je na svim ovogodišnjim festivalima drmao dance floor-om.

www.myspace.com/suntree

 

 

SUNTREE Live !
IonoMusic, ISRAEL
www.myspace.com/suntree

+
DJ STOLE
XperimenT, Bg
www.myspace.com/djstole

DJ MAX
XperimenT, Bg
www.myspace.com/maxdj011

DJ BUCA
Xperiment, Bg
www.myspace.com/djbuca

DJ PENDULA
PsyGarden.org, Bg
www.myspace.com/pendulator

+
! WATCH OUT 4 AFTER Party !