Home

VESTI

Red Bull Music Academy Radio Night predstavlja: IKONIKA

No Comments Vodimo vas

Veliko finale Jelen Top 10 turneje u Beogradu!U petak, 3. juna, s početkom u 22h, britanska dubstep diva Sara Abdel-Hamid, aka IKONIKA, nastupa u klubu Route 66 u Novom Sadu!

Energiju tokom cele noći obezbediće vam Red Bull, a itekako će vam trebati, s obzirom na to da pored ove sjajne performerke domaću podršku pruža čak pet superpopularnih didžejeva: Vladimir Aćić, Roy Fokker, Dee Face, Jackie Dagger i Otto Von Disko!

 

Sa svojim brilijantnim debi izdanjem “Please”, Ikonika je čvrsto utemeljila svoje mesto u dubstep pejzažima. Njen jedinstveni zvuk je nastavio da napreduje sa daljim izdanjima na Hyperdub i Planet Mu, kao i na predivnom remiksu dj Mujave ‘Township Funk’ (Warp).

 

 

 Red Bull Music Academy Radio Night predstavlja: IKONIKA

Red Bull Music Academy Radio Night predstavlja: IKONIKA

 

Muzika koju stvara  kombinuje melodije sintisajzera, melanhoničnih baseva, vožnje bubnjeva i neobične strukture pesama. Njene numere su naišle na podršku mnogih poznatih svetskih zvezda, između ostalih Kode9, Martyn i Mary Anne Hobbs, Rob Da Bank, Benji B, Giles Peterson, Flying Lotus i mnogih drugih.

Nakon izdanja “Contact, Love, Want, Have” (Hyperdub), i mnogobrojnih dj nastupa širom planete, Ikonika je na najboljem putu da ostvari svoj potencijal kao jedna od najsjanijih britanskih zvezda.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"IKONIKA".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

U prilog tome idu i komentari najpoznatijih svetskih muzičkih časopisa, preko NME – “Ikonika je izuzetan Hyperdub umetnik”, preko DJ Maga, koji je upoređuje sa legendarnom Bjork, sve do Gardijana koji konstatuje da Ikonika prezentuje melodije sintisajzera na vrlo originalan, jedinstven i očaravajući način.

Predstavnici domaćih DJ organizacija još jednom se udružuju da pruže Ikoniki dostojnu podršku. HNS didžejevima Vladimiru Aćiću, Dee Faceu i Roy Fokkeru pridružuju se Jackie Dagger, predstavnik emisije Rimming Show i Otto Von Disko iz organizacije Sicko Disko.

 

 

 Red Bull Music Academy Radio Night predstavlja: IKONIKA

Red Bull Music Academy Radio Night predstavlja: IKONIKA

 

Obucite se lako, jer će petak biti vreo…

Žurka počinje u petak 3. juna u 22h u klubu Route 66, dok će ulaznice biti dostupne samo na ulazu u klub,  po ceni od 490 dinara.

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}