Home

VESTI

Podeljene ulaznice za Faithless!

No Comments Vodimo vas

Vodimo  Vas na Faithless!Najpopularniji dens sastav Faithless održaće ekskluzivni koncert večeras u beogradskom Expo centru.

Budući da je u pitanju premijera pune koncertne postave benda Faithless na novoj turneji, uslov je da oba koncerta budu limitiranog kapaciteta do 2500 posetilaca. Tako će i beogradski Expo centar biti adaptiran na polovinu svog kapaciteta uz specijalnu produkciju koju popularni Britanci spremaju za novu svetsku turneju pod sloganom “Calling All The Faithful”.

 

Muzički magazin Clubbing.rs je podelio 2 ulaznice najsrećnijim učesnicima. Dobitnici su obavešteni SMS porukom i emailom u vezi načina preuzimanja svoje nagrade. Hvala svima na učestvovanju!

 

 

Po izričitoj želji benda koji je oduševljen prijemom publike u ovom delu Evrope, menadžement popularnog britanskog sastava tražio je od Avalon produkcije da organizuje prva dva ekskluzivna koncerta na turneji upravo u Srbiji i Makedoniji!

 

Faithless

"Jedva čekamo nastup u Beogradu"

 

 

Avalon produkcija je i ranije organizovala sve njihove nastupe u regionu, a poslednji koncert grupe Faithless u Beogradskom sajmu 2005. godine okupio je 12.000 fanova! I ove godine kao regionalni promoter, Avalon će organizovati koncerte grupe Faithless u Skoplju i Beogradu! Posle razmene energije sa ovdašnjom publikom, Faithless kreću na turneju po velikim dvoranama i na letnjim festivalima od kojih su već potvrdili nastup na čuvenom Global Gathering festivalu.

Početak prodaje ulaznica za celu turneju biće u četvrtak 25. februara od 9 časova! Od tog trenutka i svih 2500 ulaznica za ekskluzivni koncert u Beogradu prodavaće se po jedinstvenoj ceni od 2990 dinara na blagajnama Bilet servisa (biletservis.rs), Card servisa (tickets.rs) i Eventima (eventim-yu.com).
Fanovi benda će putem sajta Faithless.co.uk imati priliku da poruče prve ulaznice već 23. februara od 13 časova kada će biti objavljene i detaljne informacije o novoj turneji i šestom studjskom albumu koji se očekuje ovog proleća!