Home

VESTI

Karte i besplatna muzika za Public ∏ Live

No Comments Vodimo vas

Karte i besplatna muzika za Public ∏ LiveNova Public Pee žurka je zakazana za 17. decembar! Klub Compressoru će ponovo na dva flora ugostiti neke od artista koje smo pre toga slušali u emisiji.  Ovog puta potrudili smo se da na oba flora napravimo konkurentan i kvalitetan sadžaj.

U main-u imaćete priliku da čujete jednog od najperspektivnijih producenata iz Srbije, Subotića iz Užica koji neguje vrlo kvalitetan underground zvuk. Izlazio je na lejblovima kao što su Subcontext, Sharivari, Nightvision, Kill Brique, Two Birds i mnoge druge.

 

Domaća podrška će biti Toma Tek i Klaus. U vip floru za gramofonima Novosadskoj publici predstaviće se Stojche, vrhunski dj i producent iz Skoplja, kojeg ste imali prilike da čujete na ovogodišnjem Exit Festivalu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Public ∏ Live".

Rok za slanje mailova
je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Njegova produkcija priznata je od strane nekoliko top dip haus producenata i nisu mu strani gigovi u Engleskoj i Nemačkoj. Izlazio je na lejblovima kao što su Argumento, LiebeDetail, Consistent i mnoge druge.

Podrška takođe vrlo kvalitetna, b2b set Gregor&Arhitek i Tijana. Cena ulaza će biti 250dinara.

 

 

Public ∏ Live // Stojche, Subotic //

 Public ∏ Live // Stojche, Subotic //

 

 

{xtypo_rounded1}Public Pee vam poklanja bespklatnu muziku od artista koji će biti na žurci:
– Stojche – Besplatno preuzimanje OVDE
– Subotic – Besplatno preuzimanje OVDE
– Klaus – Besplatno preuzimanje OVDE
– Gregor – Besplatno preuzimanje OVDE
– Tijana – Besplatno preuzimanje OVDE {/xtypo_rounded1}

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}