Home

VESTI

Idemo na Mars predstavlja…

No Comments Vodimo vas

Idemo na Mars predstavlja...Idemo na Mars predstavlja: The Good Guys (Novi Sad, audiovizuelna izvedba uživo), Flip & Mkdsl (simultani DJ miks na dvostrukoj postavci), Felony Flats (uvodni set do 107 bitova u minuti).

Idemo na Mars kao serijal zabava u organizaciji istoimene radijske emisije na talasima B92 (subotom od 22h) predstavlja relevantan i uspešan izvor popularizacije domaće elektronske muzike i klupske scene već pola decenije.

U etru, kao i nastupima autora i voditelja se sve češće reprodukuju numere novosadskog dua The Good Guys koji uspešno spajaju različite uticaje retro i aktuelnog zvuka na svetskoj sceni, a koji će u skladu sa tim izvesti audiovizuelni nastup 21. Novembra u Kulturnom Centru Grad.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Idemo na Mars predstavlja…"

 

Idemo na Mars predstavlja...

 

Nakon njih, Mkdsl i Flip će uz pomoć dvostruke dj postavke stvarati energičan i tehnički oštar simultani miks muzičkih žanrova koje su doneli na scenu, a podršku svojom pažljivo izabranom selekcijom downbeat-a i glitch hop-a pružiće mladi Felony Flats.

KRIO iz Beograda će predstaviti svoj koncept Karbonski Neutralnog Klabinga (KRIO KNK) društveno odgovornih zabava kojim će uticati na smanjenje negativnog uticaja događaja i pojedinaca na društvo i životnu sredinu. Program će se u celosti direktno prenositi putem nacionalne frekvence radija B92 od 22h do 04h i nakon toga biti dostupan za stream-ing kroz Idemo na Mars kanal b92.fm servisa.

 

 

Idemo Na Mars with:

The Good Guys (Novi Sad, RS)
Flip
MKDSL