Home

VESTI

Elektrana poziva na robomantiku

No Comments Vodimo vas

ELEKTRANA poziva na ROBOMANTIKU@ KC Grad, 27. martMiće Mace, Bazen (Grasshoper & Biskoteka) i Dr Vokoder puštaju neonske zvuke za sve electric eels i disco queens. Elektrana odbacuje bunde (od veštačkog krzna) i oblači nu disco pamuk sa najlona. Vreme je za robomansu.

Miće Mace su dve usedelice koje su odlučile da izađu iz ormara u nedostatku "čudnovate" i "nesvrstane" muzike u svom rodnom gradu (Rijeka).

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa KC Gradom, vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 2×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Robomantika".

 

„Više se glupiramo nego li majstorski puštamo glazbu, alatka je računalo, odabir pjesama i energija je biće ono što radi gruv i drži nas na životu. U procesu smo nadogradnje, sad se upravo radi prvi kat kuće. Dok ne dođemo do krova, neće bit mira. 🙂 

 

Odazivamo se na pozive za svadbe, sprovode, krstitke i slične prigode, jedini uvjet je da nemoramo nositi ružičasto“, kažu Miće Mace.

 
 
ELEKTRANA poziva na ROBOMANTIKU@ KC Grad, 27. mart
 ELEKTRANA poziva na ROBOMANTIKU@ KC Grad, 27. mart
 
 
ELEKTRANA poziva na ROBOMANTIKU @ KC Grad, 27. mart
Steppin out of the cave!

Miće Mace (Rijeka, Hrvatska)
Bazen (Grasshoper & Biskoteka)
Dr Vokoder

Cena karte na ulazu 200 RSD

 
http://www.myspace.com/micemacice