Home

VESTI

Vodimo vas na Infected Mushroom!

No Comments Vesti Vodimo vas

Nakon punih deset godina, poklonici Psy Trance će moći ponovo da uživaju uz ritam i zvuke mega legende Infected Mushroom, koji su prvi inovirali muzički pravac Psychedelic Psy Trance.

Retro set koji je na repertoaru na predstojećem gig-u je garancija da se sprema još jedna nezaboravna noć u Beogradu za poklonike elektronske muzike. 

Open air – Atrijum na beogradskom sajmu 29.09.2018. će zračiti pozitivnom energijom koju će zvuci hitova Becoming Insane, Vicious Delicious, Heavyweight, Suliman… uvećavati iz minuta u minut

Ultips Event Production sa svojim novim partnerom Eventim će se i ovog puta pobrinuti da produkcija ovog gig-a bude dostojna imenu Infected Mushroom.

Svi uslovi su ispunjeni da ovo bude najbolji ikada viđeni muzički događaj elektronske muzike ne samo u Beogradu već i šire. 

Istorija se piše.

Pridruži se.

Infected Mushroom

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima poklanja ulaznice za Infected Mushroom.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“Infected Mushroom”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

Tags: , , , , , , , , ,