Home

VESTI

The Prodigy: “Exit je danas bolji od Glastonberija i Coachelle!”

No Comments EXIT Intervjui Vesti

Ovdašnjoj publici dobro je poznato da legendarni The Prodigy obožavaju da nastupaju u Srbiji i na Exitu i da sa ovdašnjom publikom imaju posebnu vezu!

Kultni sastav još jednom je potvrdio ljubav prema EXIT festivalu i energiji domaćih fanova u velikom intervjuu za poznati DJ Mag, u kojem su EXIT stavili ispred čuvenih Glastonbury i Coachella festivala, naročito kad je u pitanju njegova nadaleko poznata atmosfera! Naglašavajući da su srećnici, jer imaju priliku da nastupaju širom sveta, posebno su izdvojili Srbiju, tačnije aktuelnog nosioca titule Najboljeg evropskog festivala:

– EXIT je ono što je Glastonbury nekada bio. To je festival koji ima oštricu. Nije kao Coachella. Mislim, o čemu mi uopšte pričamo? Na Coachelli ne smeš da imaš pivo u publici? Šta to znači uopšte? Prosto ne razumem – izjavio je Liam Howlett, osnivač najpopularnije elektronske grupe svih vremena i dodatno naglasio da im se nastupi u ovom delu Evrope uvek čine svežim i energičnijim, a Srbiju je izdvojio kao najbolji primer!

Jedan od razloga zašto The Prodigy preferira da nastupa na ovim prostorima je što ovaj eksplozivni sastav uvek od publike dobije veoma intenzivnu i pozitivnu reakciju! Članovi The Prodigy pre nekoliko godina izjavili su da im je EXIT omiljeni festival, a to su objasnili rečima da “Ima u sebi nešto iskonsko, što drugi festivali jednostavno nemaju.”

The Prodigy: Exit is our favorite festival: 

Uzajamna naklonost jednih od pionira britanskog elektronskog pokreta The Prodigy i domaće publike rodila se još 1995. kada je bend nastupio u Beogradu, na koncertu koji se i danas prepričava, u trenutku kada im je popularnost eksplodirala na globalnom nivou, a u trenutku kada se mladima u Srbiji činilo da su zaboravljeni od ostatka sveta. Ta privrženost dodatno je utvrđena legendarnim nastupom na EXIT festivalu 2007. godine, a Petrovaradinsku tvrđavu posetili su još nekoliko puta od tada i svaki put su nepogrešivo „isporučili“ vrhunski nastup i žestok provod.

U prodaji ulaznice za EXIT sa 55% popusta!

EXIT Tribe 2019 održaće se od 4. do 7. jula. Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2.990 dinara, što iznosi 40% popusta u odnosu na krajnju cenu. Za isti dan su u prodaji i ulaznice za FAN PIT po ceni od 4.490 dinara, kao i GOLD VIP dnevne ulaznice za 4. jul po 12.000 dinara. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice Exitfest.org i putem prodajne mreže GigsTix.com.

 

Tags: , , , ,