Home

VESTI

Sajsi MC prikazala svet ljubavnih iluzija

No Comments Vesti

Reperka Sajsi MC nakon nedavno objavljenog albuma “Rad, rad i samo bleja”, koji je objavila za izdavačku kuću Lampshade Media, izbacuje novi spot i pesmu u saradnji sa producenom L-Freejem. U pitanju je spot za pesmu “Kod tvoje devojke” koji možete pogledati na sledećem linku:

Spot slikovito prikazuje pesmu, koja rečima reperke, simbolizuje strast koja se desila između jedne nežne devojke i druge koja je odlučila da je osvoji uprkos tome što je ta ljubav zabranjena. Nije prvi put da se reperka dotakla teme istopolne seksualnosti (Papa, 2015), ali prvi put joj pristupa na emotivan način, gde ona i njena sestra Tijana, pevaju stihove o brutalnoj ljubavi između devojke koja ima momka i devojke koja se sa njima druži i fantazira o njegovoj devojci. Vrlo napetu ljubavnu situaciju između te devojke prati zaljubljeni cvrkut Tijaninog vokala, koji kao kupidonova strela pokušava da ih spoji.

Ovaj minimalistički video je zapravo situacija ispred filmskog platna, sa fokusom na dve zaljubljene devojke, koji prati razvoj njihove ljubavne priče i igru osvajanja – kontrast između crnog i belog koji zapravo čini njihovu uzajamnu kompletnost kao jedinu bitnu odrednicu u ljubavi.

Spot potpisuju Maja i Konstantin Krbačevć, uz umetničku direkciju Dragana Vurdelje.