Home

VESTI

Kanda Kodža i Nebojša (KKN) u Nišu u Oxygen Event Club-u

No Comments Koncerti Vesti

Kanda Kodža i Nebojša (KKN) u Nišu u Oxygen Event Club-u, 10 godina albuma “Volja za noć”, petak 07. jun od 21h, ulaznice: Clock travel, Trg republike 6, regular 1200 din.

Drago nam je da posle 10 godina izlazi vinilno reizdanje Volje za noć. Nekoliko pesama sa njega je steklo status neizostavnih koncertnih standarda, nekoliko je tek povremeno na repertoaru, a u sklopu promotivnih nastupa ćemo izvesti i pesme koje smo svirali vrlo retko ili nikako. Drago nam je i zato što je to ploča koju smo napravili sa Ognjenom Beaderom kao basistom, u lepom sećanju nam je ostala saradnja i druženje sa njim, a njegov pečat je u tom periodu najviše izražen na jednoj od najvažnijih pesama sa tog albuma, Siroti Ani i Bo.

Drago nam je konačno i što je rečenica iz ondašnjeg saopštenja povodom izlaska Volje za noć, o odustajanju koje nije opcija, pomogla da se prodaju keksi i kasnije da se motiviše populacija sluđena pandemijom. Zahvaljujemo se izdavaču i promoteru Odličnom hrčku, koji je i onda i sada verovao u nas i u muziku sa Voljeza noć.

 

Tags: