Home

VESTI

Doctor Jeep i DJ Fett Burger ovog vikenda u Karmakomi

No Comments Najave Vesti

Karmakoma ovog vikenda ima goste iz Sjedinjenih Američkih Država i Norveške. U petak natupaju Doctor Jeep, Feloneezy i Tadi, dok će u subotu klub imati još jedno house veče sa DJ Fett Burgerom, Nikolom Vemićem i Alijem Güneyom. Karte za oba događaja možete da kupite na sajtovima tickets.rs i Resident Advisor. 

Doctor Jeep – Snake Eyes 

Samoproklamovani BPM kauboj Doctor Jeep pleni pažnju još od studentskih dana, kada se dokazao eklektičnim didžej setovima u Bostonu. Sada je poznat kao neko ko može satima da meša techno, dancehall, drum n bass, dubstep i druge žanrove koji potenciraju karakteristične ritmove, što je negde I prirodno kada se uzme u obzir da je ovaj producent poreklom iz Brazila. Njemu će se u Karmakomi pridružiti Feloneezy i Tadi sa izborom najsavremenijih trendova u elektronskoj muzici. 

DJ Fett Burger Times Square

U petak društvo koje vam je dovelo DJ Deepa I Volcova nastavlja seriju haus žurki na kojoj ovog puta gostuje DJ Fett Burger. Ovaj Norvežanin stoji iza nekoliko lejblova: Sex Tags Mania, Sex Tags Amfibia, Sex Tags UFO, Mongo Fett, Digitalized Planet B i sada ugašene saradnje sa Jaydom G na lejblu Freakout Cult. Vodi Trushmix seriju mikseva i brat je čuvenog DJ Sotofetta. 

Doctor Jeep i DJ Fett Burger ovog vikenda u Karmakomi 7. i 8. jun

PETAK LINEUP
Doctor Jeep
Feloneezy
Tadi

PETAK DOCTOR JEEP EVENT

DOCTOR JEEP TICKETS.RS

SUBOTA LINEUP
DJ Fett Burger
Nikola Vemić
Ali Güney

SUBOTA DJ FETT BURGER EVENT

DJ FETT BURGER TICKETS.RS

 

Tags: