Home

VESTI

DJ dvojac Filatov i Karas pozivaju vas na Дoček u Novi Sad

No Comments Nova godina Vesti

Dočekujući godinu u kojoj postaje omladinska porestonica Evrope, Novi Sad okuplja umetnike iz svih delova sveta 31. decembra u okviru Дočeka.

Ruski DJ dvojac Filatov i Karas obara sve svetske top liste, zato i ne čudi što se našao na listi umetnika koji će sa Novosađanima proslaviti dolazak Nove godine na centralnom gradskom Trgu slobode.

Sjajan uspeh i proboj na zvezdanu scenu ostvarili su obradom singla „The Good, The Bad and The Crazy“ sa francuskom pevačicom Imany. Od tada ovaj tandem postiže globalan uspeh zahvaljujući popularnim elektro-hitovima, a hit remix „Don’t be shy“ osvaja platinasti tiraž postajući broj jedan u Nemačkoj, Švedskoj, Norveškoj,Turskoj, Finskoj, Francuskoj i drugim evropskim zemljama, a našao se i na listi najtraženijih singlova muzičke platforme Shazam. Uz „Time Won’t Wait“, hit koji broji više od 70 miliona pregleda na platformi you tube i obradu hita iz osamdesetih „Tell it to my heart“ koji je postigao više od 40 miliona you tube pregleda, ovaj DJ dvojac nesumnjivo će napraviti dobru žurku u Novom Sadu nakon ponoći.

Filatov i Karas pozivaju vas 31. decembra na novosadski Trg slobode na nezaboravan elektro spektakl.

 

 

Tags: , , ,